Werken aan je academische vaardigheden

Werken aan je academische vaardigheden

Op zoek naar een betere studie-aanpak? Wil je vaardigheden als presenteren of schrijven verder ontwikkelen? Ben je gemotiveerd, maar lukt het je niet om dingen gedaan te krijgen? Dan is een cursus of workshop bij Onderwijsadvies & Training nèt wat je nodig hebt. Je kunt bij ons terecht om je academische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

Trainingsaanbod

Wellbeing Week

Ieder jaar organiseert de Universiteit Utrecht tweemaal de Wellbeing Week. De eerstvolgende editie is in mei 2023. Tijdens de Wellbeing Week kun je dagelijks meedoen aan allerlei activiteiten op het gebied van vitaliteit en welzijn, zoals workshops over zelfmotivatie of effectief studeren, maar ook aan afrodans, yoga en zingen. Bekijk het hele aanbod op de website van de Wellbeing Week.

Contact

Mail ons: academischevaardigheden@uu.nl
Bel ons: 030 253 2261
Bezoek ons (als dat weer kan): Secretariaat: Martinus J. Langeveldgebouw, Heidelberglaan 1. Kamer E 3.12 (3e verdieping)

Studenten die niet aan UU studeren

Ben je een student van buiten de Universiteit Utrecht? Dan laten we je 2 weken voor aanvang van de cursus weten of je een definitieve plek in de cursus hebt. Ook zijn er andere cursustarieven van toepassing.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Voor het aanbod van cursussen en workshops voor studenten gelden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden.