Werken aan je academische vaardigheden

Werken aan je academische vaardigheden

Op zoek naar een betere studie-aanpak? Wil je vaardigheden als presenteren of schrijven verder ontwikkelen? Ben je gemotiveerd, maar lukt het je niet om dingen gedaan te krijgen? Dan is een cursus of workshop bij Onderwijsadvies & Training nèt wat je nodig hebt. Je kunt bij ons terecht om je academische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.  Ook tijdens de Wellbeing Week (30 april tm 7 mei) bieden we je superhandige workshops! Voor aanmelding en het hele aanbod deze week, ga naar: Wellbeing Week.

Trainingsaanbod


Wellbeing Week

Twee keer per jaar organiseert de Universiteit Utrecht de Wellbeing Week. Dagelijks kun je meedoen aan allerlei activiteiten op het gebied van vitaliteit en welzijn. Onderwijsadvies & Training biedt jou in de week van 30 april tm 7 mei verschillende workshops rondom effectief studeren. Super handig! Voor aanmelding en het hele aanbod, ga naar website van de Wellbeing Week.

Contact

Mail ons: academischevaardigheden@uu.nl
Bel ons: 030 253 2261
Bezoek ons: Secretariaat: Martinus J. Langeveldgebouw, Heidelberglaan 1. Kamer E 3.12 (3e verdieping)

De kleine lettertjes


Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Voor het aanbod van cursussen en workshops voor studenten gelden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Studenten die niet aan UU studeren

Ben je een student van buiten de Universiteit Utrecht? Dan laten we je 2 weken voor aanvang van de cursus weten of je een definitieve plek in de cursus hebt. Ook zijn er andere cursustarieven van toepassing.