Onderwijskundig advies

Professioneel Consult

Wij ondersteunen docenten, coördinatoren en management bij het realiseren van verbeteringen en het oplossen van problemen. Dit kan variëren van een enkelvoudig consult tot meerjarig adviestraject. Centraal staat dat we maatwerk bieden en uitgaan van een evidence-based benadering van onderwijsvraagstukken.

Onze werkwijze

Door de combinatie van een wetenschappelijke basis en jarenlange praktijkervaring in het onderwijs, kunnen we situaties snel in kaart brengen en tot de kern van de vraag komen. Bij het doorgronden van een onderwijsvraagstuk bekijken we verschillende perspectieven, om tot de best passende oplossing te komen.

Onze adviseurs/trainers hebben een brede onderwijskundige achtergrond. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijsonderzoek, en vertalen deze inzichten naar de dagelijkse praktijk.

Expertises

De terreinen waarop wij onze deskundigheid voortdurend blijven ontwikkelen en inzetten voor onze opdrachtgevers zijn samen te vatten onder de thema’s:

Onderwijsadvies voor UU-docenten

  • UU-docenten met een vraag over hun onderwijs kunnen in een Professioneel Consult terecht bij een van onze onderwijsadviseurs.
  • De Educatieve Middelen Pool (EMP) biedt faculteiten van de UU de mogelijkheid om onderwijskundig advies in te huren voor verbetering en innovatie.

Contact

Heb je vragen of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op:

(030) 253 2261
onderwijsadviesentraining@uu.nl

Meer van O&T