Wat zijn de kernpunten van het onderwijs aan de Universiteit Utrecht?

De Universiteit Utrecht staat voor breed en interdisciplinair onderwijs. In Utrecht kijken studenten over de grenzen van hun vakgebied heen en voeren zij vanuit verschillende disciplines projecten uit.

Het onderwijs is modern, persoonlijk, van hoge kwaliteit en continu in ontwikkeling. Studenten en toponderzoekers werken samen aan een betere toekomst.

Nieuws

Introductie-activiteit van internationale studenten.
14 mei 2018
“We zetten voor zowel de lange als de korte termijn alle zeilen bij” zegt Lenn Lamkin, beleidsmedewerker bij het International Office.
© iStockphoto.com/BraunS
26 april 2018
Op het rapport van de Onderwijsinspectie volgt een weinig constructieve discussie, zegt Saro Lozano Parra. Terwijl er juist energie en samenwerking nodig is.
25 april 2018
De ontwikkelde web-app heet 'Ter Info' en helpt om terrorisme op een duidelijke, feitelijke en verbindende manier met leerlingen te bespreken.

Pagina's

RSS

Agenda

Prof. dr. Giovanni Gobber. YouTube (still)
23 mei 2018 13:15 - 15:00
Het gastcollege van Giovanni Gobber is toegankelijk voor publiek.
Prof. Samuel Moyn. Photo: law.yale.edu
14 juni 2018 09:00 - 11:00
De sectie Politieke Geschiedenis organiseert op 14 juni een workshop met Samuel Moyn en Naomi Woltring over 'Human Rights History after the Inequality Debate'.
© iStockphoto.com
20 juni 2018 - 21 juni 2018
De workshop werpt licht op het samenspel van enerzijds onze kwetsbaarheid voor vertekening en anderszijds ons vermogen dit te slim af te zijn door te redeneren.

Pagina's

RSS
Studenten scheikunde krijgen onderwijs in het laboratorium.