Hoger onderwijs

Cursusaanbod Hoger onderwijs O&T

Het hoger onderwijs vraagt om kwaliteit, vernieuwing en verbetering. En om professionele docenten die optimaal functioneren en zich blijven ontwikkelen. Leidinggevenden, docenten en (begeleiders van) promovendi kunnen bij ons terecht voor duurzame professionalisering, individuele begeleiding, thematische workshops of cursussen. Studenten kunnen bij ons terecht voor cursussen om hun academische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij advies op maat.

Bekijk hieronder ons aanbod per thema

Academische vaardigheden voor studenten

Werken aan je academische vaardigheden

Op zoek naar een betere studie-aanpak? Wil je vaardigheden als presenteren of schrijven verder ontwikkelen? Ben je gemotiveerd, maar lukt het je niet om dingen gedaan te krijgen? Je kunt bij ons team van experts terecht om je academische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bekijk het toffe aanbod van onze workshops tijdens de Wellbeing Week, van 29 april tm 8 mei 2024. Voor aanmelding in deze week, ga naar de site van Wellbeing Week. Wil je weten wat we het hele jaar door aanbieden? Bekijk het totale aanbod.

Contact

Heb je vragen, interesse in ons aanbod of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op via 030 253 2261 of onderwijsadviesentraining@uu.nl.

Meer voor het HO