Primair onderwijs

Leraar in het basisonderwijs helpt een jonge leerling met schrijven

Een leerkracht weet als geen ander dat leren niet stopt bij het behalen van het diploma. Vanaf het moment dat je zelfstandig voor de klas staat, begint het leren in de praktijk. Een kennisbasis vanuit de opleiding, eigen ervaringen en de dagelijkse praktijk vormen samen een prachtige voedingsbodem om je als professional verder te ontwikkelen.

Wij verzorgen trainingen en evenementen die naadloos aansluiten bij de praktijk waardoor de nieuwe kennis direct kan worden ingezet. Zowel het open aanbod als de incompanytrainingen worden in kleine groepen aangeboden, waardoor er altijd sprake is van maatwerk.

Actueel open aanbod

Werkgeheugen in de klas - Start: 28 maart 2024

Leerlingen met een zwakker werkgeheugen hebben een grotere kans op leerachterstanden. Wil je weten hoe je leerlingen met een zwakker werkgeheugen kunt herkennen en ondersteunen? Daar ga je in deze training mee aan de slag.
Meer informatie.

Individueel beeldcoachtraject - kan op elk moment starten

Wil je meer zicht op hoe hij jouw didactische kwaliteiten inzet? Weten hoe je de interactie met leerlingen kunt optimaliseren of oefenen met het geven van feedback? In een beeldcoachtraject staat jouw onderwijs centraal.
Meer informatie.

Incompanytrainingen

Evenementen

PO Partnerschap

We werken samen met het primair en hoger onderwijs in de regio Utrecht. Dat doen we in het PO Partnerschap. Samen maken we wetenschap toegankelijker voor het primair onderwijs, bieden we activiteiten en lesmaterialen voor leerlingen en leerkrachten en werken we samen in onderzoek, bijvoorbeeld via werkplaatsen onderwijsonderzoek.

Meer voor het PO:

Contact

Heb je vragen, interesse in ons aanbod of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op.