De Universiteit Utrecht is trots op haar afgestudeerden en hecht veel belang aan de relatie met alumni. Zij dragen bij aan onderwijs en onderzoek, reputatie en arbeidsmarktoriëntatie. De Universiteit Utrecht helpt alumni met onder meer kennis en informatie, loopbaanontwikkeling, netwerk en evenementen. Sinds 1886 is het Utrechts Universiteitsfonds het eerste aanspreekpunt voor alumni. Zo zijn studenten en medewerkers van de universiteit, haar alumni en ook de stad Utrecht met elkaar verbonden.

Hieronder treft u de agenda voor alumni-evenementen in Nederland. Wij organiseren ook evenementen in het buitenland.

Update 14-08-2020: Betrokkenen geïnformeerd

Betrokkenen hebben op 13 of 14 augustus per mail bericht ontvangen van de Universiteit Utrecht of ontvangen op korte termijn bericht per post als bij ons geen mailadres bekend is. Als je geen mail of brief hebt gehad ben je niet getroffen door dit incident.

11-08-2020: Data-veiligheidsincident bij leverancier Blackbaud

De Universiteit Utrecht is geïnformeerd door Blackbaud, een externe leverancier, over een datasecurity-incident. Blackbaud is wereldwijd de grootste leverancier van Customer Relation Managementsystemen (CRM) voor onderwijsinstellingen en organisaties in de non-profitsector. Naar onze informatie heeft dit incident een groot aantal onderwijsinstellingen wereldwijd geraakt, de Universiteit Utrecht is daar één van.

Lees meer

Alumni in de spotlight