Professionalisering in het voortgezet onderwijs

Werken in het VO. Foto: Maarten Nauw

Vanuit een breed onderwijskundig perspectief helpen wij docenten, leidinggevenden, mentoren en decanen om hun ambities te realiseren. Of het nu gaat om professionalisering of een onderwijsvernieuwing: samen bepalen we wat het meest geschikte traject is. Dit kan in de vorm van een training, scholingstraject, (individueel) advies- of begeleidingstraject of een train-de-trainer traject.

Bekijk hieronder ons aanbod per thema

Waarom bij Onderwijsadvies & Training?

Door de combinatie van een wetenschappelijke basis en jarenlange praktijkervaring in het onderwijs, kunnen we situaties snel in kaart brengen en tot de kern van de vraag komen. Bij het doorgronden van een onderwijsvraagstuk bekijken we verschillende perspectieven, om tot de best passende oplossing te komen. Onze adviseurs/trainers hebben een brede onderwijskundige achtergrond. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijsonderzoek, en vertalen deze inzichten naar de dagelijkse praktijk.

Contact

Heb je vragen, interesse in ons aanbod of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op via 030 253 2261 of onderwijsadviesentraining@uu.nl.

Senior adviseurs voortgezet onderwijs

   

Infographic van ons werk in het voortgezet onderwijs