Professionalisering in het voortgezet onderwijs

Werken in het VO. Foto: Maarten Nauw

Vanuit een breed onderwijskundig perspectief helpen wij docenten, leidinggevenden, mentoren en decanen om hun ambities te realiseren. Of het nu gaat om professionalisering of een onderwijsvernieuwing: samen bepalen we het meest geschikte traject . Dit kan in de vorm van een training, scholingstraject, (individueel) advies- of begeleidingstraject of een train-de-trainer traject. 

Aanbod

Download onze brochure, of bekijk ons aanbod per thema hieronder.

Bochure schooljaar 2022-2023

Waarom bij Onderwijsadvies & Training?

Door de combinatie van een wetenschappelijke basis en jarenlange praktijkervaring in het onderwijs, kunnen we situaties snel in kaart brengen en tot de kern van de vraag komen. Bij het doorgronden van een onderwijsvraagstuk bekijken we verschillende perspectieven, om tot de best passende oplossing te komen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijsonderzoek, en vertalen deze inzichten naar de dagelijkse praktijk. We werken zoveel mogelijk incompany, omdat teamgerichte professionalisering in een school een groter effect heeft. 

Contact

Heb je vragen, interesse in ons aanbod of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op via 030 253 2261 of onderwijsadviesentraining@uu.nl.

Senior adviseurs voortgezet onderwijs

Meer voor het VO

Infographic over het aanbod van Onderwijsadvies & Training voor het voortgezet onderwijs