Professionalisering in het voortgezet onderwijs

Werken in het VO. Foto: Maarten Nauw

Vanuit een breed onderwijskundig perspectief helpen wij docenten, leidinggevenden, mentoren en decanen om hun ambities te realiseren. Of het nu gaat om professionalisering of een onderwijsvernieuwing: samen bepalen we het meest geschikte traject. Dit kan een training op maat zijn, een adviestraject, coachingstraject of een begeleid ontwikkeltraject. 

Brochure

Bekijk onze brochure met professionaliseringsaanbod voor schooljaar 2024-2025:

Open brochure

Aanbod per thema

Bekijk hieronder ons aanbod per thema.

Waarom bij Onderwijsadvies & Training?

Door de combinatie van onze wetenschappelijke basis en jarenlange praktijkervaring in het voortgezet onderwijs, kunnen we situaties snel in kaart brengen en tot de kern van de vraag komen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijsonderzoek, en vertalen deze inzichten naar de dagelijkse praktijk. 

Onze werkwijze

In een voortraject doorgronden we samen met betrokkenen in de school het onderwijsvraagstuk, waar we vanuit verschillende invalshoeken naar kijken. Zo komen we tot de best passende aanpak. We streven naar een duurzame interventie, om een verandering te bewerkstelligen met blijvende impact. We werken zoveel mogelijk incompany, omdat teamgerichte professionalisering een groter effect heeft. 

Om welk onderwijsvraagstuk het ook gaat: samen bepalen we het meest geschikte traject

Contact

Heb je vragen, interesse in ons aanbod of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op via 030 253 2261 of onderwijsadviesentraining@uu.nl.

Senior adviseurs voortgezet onderwijs

Meer voor het VO