Zaalhuur

Bestuursgebouw Vergadercentrum zaal 033A

Facilitair Service Centrum

Het Facilitair Service Centrum verhuurt zalen en ruimtes voor vergaderingen en evenementen op diverse locaties in het Utrecht Science Park en in de binnenstad. De zalen reserveer je via de self-service portal als je een Solis-id hebt. Heb je die niet? Stuur dan een e-mail naar FSC.Topdesk@uu.nl.

Aanvraagtermijn

Aanvraag voor reservering binnen openingstijden: minimaal twee dagen van tevoren.
Aanvraag voor reservering buiten openingstijden: minimaal vier weken van tevoren.

Wisseldatum

Binnen de universiteit wordt eerst het onderwijs geroosterd en daarna kunnen anderen zalen reserveren. Op twee momenten in het jaar wordt het onderwijs ingepland. Daarna kan het FSC zalen reserveren.

  • In juli reserveren wij zalen voor de periode september tot en met januari.
  • In december reserveren wij zalen voor de periode februari tot en met augustus.

Tarieven

Regels en bepalingen

Zalen

In de binnenstad en in Utrecht Science Park zijn diverse zalen te huur. Daarnaast zijn er een aantal bijzondere locaties beschikbaar, zoals:

Faciliteiten

Je kunt verschillende faciliteiten huren bij een zaal. Denk aan diverse audiovisuele middelen, AV-assistentie gedurende het hele evenement, meubilair en flipovers. De evenementencoördinator kan je daarin adviseren in een persoonlijk gesprek. Zij neemt contact met je op na het invullen van de self-service portal (inlog met Solis-id) of het sturen van een e-mail naar FSC.Topdesk@uu.nl.

Eurest is de huiscateraar voor de Universiteit Utrecht. Via de bestelportal bekijkt en bestel je vervolgens de gewenste catering. 

Activiteiten in het weekend

Wil je een activiteit organiseren op een zaterdag? Dat is mogelijk! Dat heeft wel extra kosten tot gevolg, namelijk voor:

  • een receptionist voor het openen en sluiten van het gebouw;
  • een brandwacht voor de brandveiligheid,
  • schoonmaak
  • catering.

Deze tarieven vraag je op bij het FSC Meldpunt via 030-253 95 95.

Meer informatie

Voor meer informatie vul je de self-service portal in (inlog met Solis-id), stuur je een e-mail naar FSC.Topdesk@uu.nl of bel je naar 030-253 95 95.