Facilitair

Het Facilitair Service Centrum (FSC) voert de facilitaire dienstverlening bij de Universiteit Utrecht uit. Denk aan: audiovisuele onderwijsondersteuning, catering, zaalverhuur, schoonmaak, afvalverwijdering, post, vervoer, reparaties en onderhoud en beheer van gebouwen en faciliteiten. Het FSC valt onder de Universitaire Bestuursdienst.

De missie van het FSC is: Wij zorgen voor een continu veilige en comfortabele werk-, studie- en onderzoeksomgeving, met servicegerichte en duurzame facilitaire dienstverlening, gericht op de behoeften vanuit onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. 

Vraag stellen of melding indienen

Heb je een storing/defect, aanvraag, klacht of compliment?

  • Gebruik het self-service portal (inlog vereist).
  • Bel het FSC Meldpunt via (030-253) 95 95. Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 22.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur.
  • Stuur een WhatsAppbericht naar 06 - 1003 4493.
  • Of loop langs bij een van onze servicepunten in de binnenstad of het Utrecht Science Park. Het FSC helpt je daar graag verder als je vragen hebt over audiovisuele middelen, de campuskaart, catering, maar ook over wifi, printers en UU computers.

Servicepunten

FSC-servicepunten vind je op de volgende locaties:

Heb je geen overeenkomst en ben je geen huurder bij de Universiteit Utrecht? Neem dan contact op met het FSC Meldpunt via 030 253 95 95 of FSC.Topdesk@uu.nl.