Facilitair

Het Facilitair Service Centrum (FSC) voert de facilitaire dienstverlening bij de Universiteit Utrecht uit. Denk aan: audiovisuele onderwijsondersteuning, catering, zaalverhuur, schoonmaak, afvalverwijdering, post, vervoer, reparaties en onderhoud en beheer van gebouwen en faciliteiten.

Kwaliteit van de dienstverlening, zorg voor het milieu, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden en het waarborgen van de voedselveiligheid staan voorop in de bedrijfsvoering. Het FSC valt onder de Universitaire Bestuursdienst.

Servicepunten

VRAAG STELLEN OF MELDING INDIENEN

Heeft u een storing/defect, aanvraag, klacht of compliment?

  • Gebruik het FSC Meldformulier.
  • Bel het FSC Meldpunt via (030-253) 95 95. Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 22.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur.
  • Stuur een What's Appje naar 06 - 1003 4493.

Of loop langs bij één van onze servicepunten in de binnenstad of het Utrecht Science Park. Het FSC helpt u daar graag verder als u vragen heeft over audiovisuele middelen, de campuskaart, catering, maar ook over wifi, printers en UU computers. U vindt ons op de volgende locaties:

Heeft u geen overeenkomst en bent u geen huurder bij de Universiteit Utrecht? Neem contact op met het FSC Meldpunt via 030 253 95 95 of FSC.Meldpunt@uu.nl.