Het Facilitair Service Centrum (FSC) voert de facilitaire dienstverlening bij de Universiteit Utrecht uit. Denk aan: audiovisuele onderwijsondersteuning, catering, zaalverhuur, schoonmaak, afvalverwijdering, post, vervoer, reparaties en onderhoud van gebouwen en faciliteiten.

Kwaliteit van de dienstverlening, zorg voor het milieu, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden en het waarborgen van de voedselveiligheid staan voorop in de bedrijfsvoering. Het FSC valt onder de Universitaire Bestuursdienst.

Servicepunten

VRAAG STELLEN OF MELDING INDIENEN

Voor medewerkers, studenten en bedrijven die een overeenkomst hebben met, of huurder zijn bij de Universiteit Utrecht? Gebruik het FSC Meldformulier voor alle facilitaire meldingen (storing/defect, aanvraag, suggestie, klacht). 

Of loop langs bij één van onze servicepunten in de binnenstad of De Uithof/Utrecht Science Park. Het FSC helpt u daar graag verder. U vindt ons op de volgende locaties:

Heeft u geen overeenkomst en bent u geen huurder bij de Universiteit Utrecht? Neem contact op met het FSC Meldpunt via 030 253 95 95 of FSC.Meldpunt@uu.nl.

Meer informatie

FSC Meldpunt
Locatie: Marinus Ruppertgebouw. Leuvenlaan 19
Tel.: 030 253 95 95 
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 22.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur