Facilitair

Het Facilitair Service Centrum (FSC) voert de facilitaire dienstverlening bij de Universiteit Utrecht uit. Denk aan: audiovisuele onderwijsondersteuning, catering, zaalverhuur, schoonmaak, afvalverwijdering, post, vervoer, reparaties en onderhoud en beheer van gebouwen en faciliteiten. Het FSC valt onder de Universitaire Bestuursdienst.

De missie van het FSC is: Wij zorgen voor een continu veilige en comfortabele werk-, studie- en onderzoeksomgeving, met servicegerichte en duurzame facilitaire dienstverlening, gericht op de behoeften vanuit onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. 

Vraag stellen of melding indienen

Heeft u een storing/defect, aanvraag, klacht of compliment?

  • Gebruik het self-service portal (inlog vereist).
  • Bel het FSC Meldpunt via (030-253) 95 95. Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 22.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur.
  • Stuur een WhatsAppbericht naar 06 - 1003 4493.
  • Of loop langs bij een van onze servicepunten in de binnenstad of het Utrecht Science Park. Het FSC helpt u daar graag verder als u vragen heeft over audiovisuele middelen, de campuskaart, catering, maar ook over wifi, printers en UU computers.

Servicepunten

FSC-servicepunten vindt u op de volgende locaties:

Heeft u geen overeenkomst en bent u geen huurder bij de Universiteit Utrecht? Neem contact op met het FSC Meldpunt via 030 253 95 95 of FSC.Meldpunt@uu.nl.