13 september 2017
Tussen 12 & 14 september 2017 gaan e-book platformen EBL & Ebrary samen met Ebook Central. Lees wat dit betekent voor gebruikers van de Universiteit Utrecht.
Schrijven © iStockphoto.com/chrispecoraro
4 september 2017
Voor veilige toegang tot bibliotheekdiensten is per 1 oktober 2017 extra authenticatie nodig als u inlogt buiten de EU.
bibliotheekpanel
16 augustus 2017
Meld u aan voor het bibliotheekpanel en denk mee over de dienstverlening van de Universiteitsbiblotheek Utrecht.
Onderwijskwaliteit in kaart
14 augustus 2017
Per 1 september 2017 krijgt het Centre for Academic Teaching een plek in de Universiteitsbibliotheek Uithof.
University Library City Centre
3 juli 2017
Vanaf juli verhuizen een aantal collecties binnen de Universiteitsbibliotheek Binnenstad
Phishing mail bibliotheekdiensten juni 2017
29 juni 2017
Let op: er is een phishing e-mail in omloop met het onderwerp Bibliotheekdiensten. Klik niet op de link in deze valse e-mail!
UBB-witte-gang-en-raam
8 mei 2017
In de UB Binnenstad zijn er twee nieuwe groepsstudieruimtes bijgekomen. De ruimtes bieden plaats aan 4 tot 8 personen en zijn online te reserveren.
Universiteitsbibliotheek - locatie Binnenstad
13 april 2017
In de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad zijn twee liften buiten werking. Gebruikers die afhankelijk zijn van de lift ondervinden hier hinder van.
Universiteitsbibliotheek - collecties
7 maart 2017
Vanaf maart worden 50.000 titels uit de Universiteitsbibliotheek Utrecht gedigitaliseerd in samenwerking met Google en de Koninklijke Bibliotheek (KB).
Utrecht Psalter
23 februari 2017
Via de Oostenrijkse uitgeverij ADEVA is een prachtige reproductie van het Utrechts Psalter te koop.