Kunstgeschiedenis / Kunstbeleid- en Management

Op deze pagina vindt u informatie van de Universiteitsbibliotheek Utrecht over het vakgebied en de collectie Kunstgeschiedenis.

Contactpersoon

De vakspecialist helpt u met toegang tot literatuur, aanschafverzoeken, vragen over zoeken & vinden, publiceren, open science en bibliotheektrainingen.

Trainingen & achtergronden Kunstgeschiedenis

Tips, achtergronden & training in het zoeken naar wetenschappelijke informatie vindt u in LibGuides. De opleiding Kunstgeschiedenis werkt met een studiehandleiding.

Waar vind ik de collectie?

De boekencollectie vindt u in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad, vleugel Keizerstraat op de tweede verdieping. Boeken in grote formaten ('fol.' in de catalogus) staan op de begane grond in de vleugel Keizerstraat.

De papieren tijdschriften  van geesteswetenschappen staan bij elkaar: de meest recente op de begane grond nabij de servicebalie en de gebonden tijdschriften van de afgelopen tien jaar in de kapel op  begane grond en eerste verdieping. Oudere tijdschriften staan in het depot en kunnen worden aangevraagd.

Aanschafwens?

U kunt een aanschafwens indienen via het formulier.

Praktische vragen

Heeft u vragen over de dienstverlening van de bibliotheek? Vragen over lenen, verlengen, reserveren? Is er een storing? Heeft u een klacht of suggestie?

Heeft u een vraag over lenen? Vermeld dan uw lenerspasnummer.