U heeft literatuur gezocht en gevonden. Nu wilt u de literatuur gebruiken. Wat toegestaan is, vindt u in onderstaande gebruiksvoorwaarden.

De Universiteitsbibliotheek Utrecht heeft  licenties afgesloten met uitgevers en informatieleveranciers. In de licenties worden de voorwaarden voor het gebruik van digitale tijdschriften, e-books en bestanden vastgelegd.

Gebruiksvoorwaarden

1. U mag de gelicenseerde materialen alleen gebruiken voor wetenschappelijke en/of persoonlijke, niet-commerciële doeleinden.
  2. Het systematisch downloaden, verspreiden, afdrukken of opslaan van substantiële delen van het gelicenseerde materiaal is niet toegestaan.

Wie heeft toegang?

1. Alleen medewerkers en studenten van de Universiteit Utrecht en overige bezoekers van de Universiteitsbibliotheek Utrecht hebben toegang tot het digitale materiaal.
  2. Als medewerker of student van de Universiteit Utrecht heeft u binnen en buiten de campus toegang met uw Solis-id.
  3. Overige bezoekers van de Universiteitsbibliotheek Utrecht hebben toegang in de bibliotheek.

Voor vragen of meer informatie kunt u een mail sturen naar bibliotheek@uu.nl