Collectie Theater-, Film- en Televisiewetenschap

Op deze pagina vindt u informatie van de Universiteitsbibliotheek Utrecht over het vakgebied en de collectie Theater-, Film- en Televisiewetenschap.

Hoe zoek ik in de collectie?

• Zie voor een overzicht de onderwerpsindeling.
  • Boeken en tijdschriften kunt u opzoeken in WorldCat, e-journals in de lijst digitale tijdschriften
  • Er is een collectie audio-visueel materiaal, met dvd's (speelfilms, documentaire, televisieseries) en games, vindbaar in WorldCat.
  • Games zijn te leen, maar hardware voor games mag alleen worden geleend door studenten die games voor hun opleiding bestuderen.
  • Tips, achtergronden & training in het zoeken naar wetenschappelijke informatie vindt u in LibGuides.
    alle zoeksystemen Theater-, Film- en Televisiewetenschap
    zoeksystemen per vakgebied

Aanschafwens?

U kunt een aanschafwens indienen via het formulier.

Praktische vragen

Heeft u vragen over de dienstverlening van de bibliotheek? Vragen over lenen, verlengen, reserveren? Is er een storing? Heeft u een klacht of suggestie?

Heeft u een vraag over lenen? Vermeld dan uw lenerspasnummer.