HUMmagazine - In de media

19 november 2018
Op 14 november was Pepijn Corduwener te gast bij Radio BNR om te praten over de Italiaanse regering, die weigert de begroting aan te passen.
15 november 2018
Op 9 november 2018 vertelt dr. Dan Hassler-Forest in een artikel van de NOS over de ruzie tussen Donald Trump en televisienetwerk CNN.
Spider-Man © iStockphoto.com/winhorse
15 november 2018
Vorige week overleed stripauteur Stan Lee (95). Dan Hassler-Forest sprak in verschillende media over Lee's nalatenschap.
15 november 2018
Birgit Meyer schreef een opiniestuk op NRC over het belang van discussie over de nadelen van 'open access' in de wetenschap.
Het Gouden Kalf van het Nederlandse Film Festival © iStockphoto.com
12 november 2018
Op 7 november interviewde EenVandaag Marijke de Valck over filmfestivals in Nederland.
12 november 2018
Op 8 november interviewde Kennislink Marjolein van Egmond over haar promotieonderzoek naar de taal van afasiepatiënten.
12 november 2018
Op 8 november 2018 was Tessa van Charldorp te gast bij 'De Ochtend Show to go' van het Algemeen Dagblad om te spreken over ziekenhuiscommunicatie.
12 november 2018
Op 2 november verscheen een artikel op NRC.nl waarin dr. Leo Lousberg vertelt over zijn promotieonderzoek naar kwarttonen in Gregoriaanse muziek.
12 november 2018
Reformatorisch Dagblad bracht op 2 november verslag uit van een bijeenkomst over Europese samenwerking waarop dr. Trineke Palm sprak.
Bron: Wikimedia/John Warwick Brooke
8 november 2018
Op 2 november verscheen een column van Beatrice de Graaf op NRC.nl waarin ze pleit voor het herdenken van het doorgaande geweld na 1918.
8 november 2018
Op 4 november was Arthur Weststeijn te gast bij radioprogramma OVT om te praten over de Italiaanse film 'Loro'.
8 november 2018
Volgens Linda Duits is de verschuiving van leeftijd niet zo raar omdat jongeren er nu wat later aan toe zijn.
8 november 2018
Franca Wesseling licht haar onderzoek naar het gebruik van het woordje 'er' toe in een radio-interview.
Voetbalwedstrijd 1895 © iStockphoto.com
8 november 2018
Wim Zonneveld vertelt op Omroep West over de eerste voetbalwedstrijd in Nederland.
© iStockphoto.com/Rklfoto
8 november 2018
Geert Buelens schreef een opiniestuk in De Standaard over recente uitspraken die een gevaar vormen voor de democratie.
© iStockphoto.com/vichinterlang
5 november 2018
Op 31 oktober was dr. Chris van der Borgh te gast op VPRO Bureau Buitenland om te praten over de migrantenkaravaan naar de VS.
Angela Merkel. Bron: Wikimedia Commons/Martin Rulsch
1 november 2018
Op 30 oktober 2018 was prof. dr. Jacco Pekelder te gast bij NPO Radio 1 om te spreken over de politieke erfenis van Angela Merkel.
1 november 2018
Op 1 november verscheen een artikel in De Telegraaf waarin prof. dr. Daniel Cohnitz vertelt over het gevaar van complotdenken.
1 november 2018
Op 28 oktober publiceerde Trouw een artikel naar aanleiding van het promotieonderzoek van Evelyn Wan over algoritmes in de media.
Testexemplaar van een Tomahawk-Block IV kruisraket. Bron: Wikimedia
29 oktober 2018
Met het mogelijk opzeggen van het INF-verdrag door de Verenigde Staten keert de angst voor een wapenwedloop terug.