HUMmagazine - In de media

24 mei 2019
Tine de Moor vertelt in Trouw over de kracht die uitgaat van burgerinitiatieven op het gebied van duurzaamheid.
20 mei 2019
Facebook-algoritmes en -medewerkers gaan 'artikelen van hogekwaliteit' selecteren die gebruikers zonder meer kunnen vertrouwen.
The Floating Piers at the island of San Paolo, by Christo and Jeanne-Claude. Bron: Wikimedia/NewtonCourt
20 mei 2019
We spraken met Eva-Maria Troelenberg over de film en over de groeiende populariteit van de kunstdocumentaire in het algemeen.
20 mei 2019
Rosemarie Buikema sprak op NOS.nl over mannen in de geschiedenis die om verschillende redenen erkenning kregen die aan een vrouw toebehoort.
20 mei 2019
Emile Wennekes voorspelt in het Parool naar wat voor muziek we over vijftig jaar luisteren.
© iStockphoto.com/Pekic
16 mei 2019
Op dinsdag 14 mei was René de Glas naar aanleiding van de Week van de Game te gast bij NPO Radio 1 om te spreken over gaming.
13 mei 2019
Bob de Graaff sprak in de Groene Amsterdammer over het referendum over de sleepwet.
Amman Jordanië © iStockphoto.com
9 mei 2019
Op 7 mei 2019 was Joas Wagemakers te gast bij Bureau Buitenland om te spreken over de recente stappen van Jordanië op het wereldtoneel.
9 mei 2019
Ingrid Robeyns toont in een essay in Trouw de noodzaak grote rijkdom en klimaatethiek te verzoenen.
Foto: Ivar Pel
6 mei 2019
Herman Philipse sprak in Trouw over de vrijheid van het onderwijs in Nederland.
Leonardo da Vinci. Foto Wikimedia Commons
6 mei 2019
Michael Kwakkelstein sprak in verschillende media over Leonardo da Vinci.
Israëlische controlepost © iStockphoto.com/ichinterlang
6 mei 2019
Joas Wagemakers sprak op 25 april in het Nederlands Dagblad over de populariteit van islamitische politiek in moslimlanden.
2 mei 2019
Ann Rigney legt in Trouw uit waarom studenten, in tegenstelling tot middelbare scholieren, nu pas klimaatactie eisen.
2 mei 2019
Op 2 mei verscheen een opiniestuk van Ingrid Robeyns op SocialeVraagstukken.nl.
Antonio Gramsci (1891-1937)
2 mei 2019
Op 30 april verscheen het opiniestuk 'FvD vaart mee op de cultuurmarxistische golf' van Arthur Weststeijn in Het Parool.
Dubbele nationaliteit © iStockphoto.com
29 april 2019
Geert Buelens sprak bij Brainwash over het begrip identiteit.
© iStockphoto.com/thad
29 april 2019
Afgelopen week spraken Beatrice de Graaf en Georg Frerks bij o.a. Pauw over de recente aanslagen.
25 april 2019
Op 18 april verscheen een opiniestuk van José van Dijck in Het Financieele Dagblad.
© iStockphoto.com/baona
23 april 2019
Ingrid Robeyns pleit in de Volkskrant voor een eerlijke verdeling tussen arm en rijk
21 april 2019
Trineke palm legt op NOS.nl uit waarom een Europees leger er (vooralsnog) niet komt.