Samenwerken

Als instelling, overheid of bedrijf kunt u ons benaderen voor wetenschappelijk onderzoek of advies op maat. Wij werken aan projecten in opdracht van of in samenwerking met allerlei organisaties. Deze projecten kunnen bijvoorbeeld resulteren in een onafhankelijk advies, een website, een monografie of database. Op alle onderzoeksgebieden van Geesteswetenschappen is samenwerking mogelijk. 

Experts

Naast het uitvoeren van onderzoek, kunnen onze experts inhoudelijk bijdragen aan interviews, media-optredens en publieksactiviteiten. Wilt u gebruik maken van onze expertise? U vindt onze wetenschappers bij de vier departementen hieronder en in de verschillende dossiers. U kunt ook contact opnemen met perscommunicatie.

Een stagiair vinden

Studenten in bespreking

Bent u op zoek naar een stagiair, of heeft uw organisatie een stageplaats? 
Onze studenten zijn creatieve probleemoplossers met goede communicatieve vaardigheden. Naast de inhoudelijke kennis die zij hebben van hun vakgebied kunnen zij zelfstandig werken, prioriteren en grote hoeveelheden informatie structureren.
Ook onze internationale studenten zijn heel gemotiveerd om stage te lopen bij Nederlandse organisaties.
We denken graag mee over de invulling van uw stageplek en kunnen uw vacature onder de aandacht van onze studenten brengen. 

Neem contact met ons op

Stagebureau (Studiepunt Geesteswetenschappen)
Drift 10
3512 BS Utrecht
030 253 6285
stage.gw@uu.nl

Meer informatie