Vetscience

In gesprek met de wereld om ons heen

Als faculteit Diergeneeskunde gaan wij graag in gesprek met de partners om ons heen. Dat doen wij onder andere via ons relatiemagazine Vetscience dat wij in maart 2018 hebben gelanceerd. In dit magazine laten we niet alleen onszelf, maar vooral ook onze relaties aan het woord. Wat houdt hen bezig? Wat willen zij in de toekomst bereiken? En hoe kunnen we elkaar helpen om dat te realiseren? Vetscience wordt in een gedrukte vorm verspreid onder medewerkers, studenten en relaties en is daarnaast ook online beschikbaar.

Cover Vetscience nr. 6, december 2019
Vetscience heeft een nieuw jasje!

Vetscience nr. 6, december 2019

Betere Europese testen voor hormoonverstorende stoffen, genetische modificatie in de kliniek, geautomatiseerde gezichtsherkenning bij paarden, oefenen met levensechte hondmodellen en nog veel meer. In de nieuwste editie van de Vetscience staat vernieuwing en verandering centraal. De wereld verandert en wetenschap en praktijk veranderen mee, net als de kameleon die de cover siert.