Vetscience

Vetscience: in gesprek met de wereld om ons heen

Als faculteit Diergeneeskunde gaan wij graag in gesprek met de partners om ons heen. Dat doen wij onder andere via ons relatiemagazine Vetscience dat wij in maart 2018 hebben gelanceerd. In dit magazine laten we niet alleen onszelf, maar vooral ook onze relaties aan het woord. Wat houdt hen bezig? Wat willen zij in de toekomst bereiken? En hoe kunnen we elkaar helpen om dat te realiseren? Vetscience wordt in een gedrukte vorm verspreid onder medewerkers, studenten en relaties en is daarnaast ook online beschikbaar.

Vers van de pers

In de coverstory van deze eerste Vetscience praten we met de vertrekkende directeur van Proefdiervrij, Marja Zuidgeest, en haar opvolgster Debby Weijers. Samen met Proefdiervrij zet de Universiteit Utrecht zich in om proefdieren in het onderwijs te vervangen. Aandacht voor innovaties is er ook in het artikel over Educate-it waarin nieuwe ontwikkelingen in ons onderwijs centraal staan. Zo werken wij aan het creëren van een professioneel onderwijsklimaat. Lees het eerste nummer:

Vetscience, maart 2018