24 april 2019
Dierenarts en promovendus Karin Sanders onderzocht drie nieuwe behandelingsopties voor het syndroom van Cushing met veelbelovende resultaten.
16 april 2019
Het College van Bestuur heeft Harold Brommer per 1 mei 2019 benoemd tot hoogleraar Heelkunde van het paard bij het Departement Gezondheidszorg Paard.
basisschoolleerling met erlenmeyer
9 april 2019
Meisjes brengen bezoek aan Bètafaculteit en de faculteit Diergeneeskunde
8 april 2019
Tijdens de Koningsspelen vragen basisscholen aandacht voor actief bewegen en gezond eten. Utrechtse wetenschappers onderzoeken de invloed van spelen.
Plastinaten in onderwijs
6 april 2019
Het dierdonorcodicil gaat uitbreiden naar heel Nederland.
5 april 2019
Onderzoekers van de Universiteit Utrecht en het Amsterdam UMC hebben de harten van verschillende vogelsoorten met elkaar vergeleken.
4 april 2019
Uit promotieonderzoek van Laura Wagenaar blijkt dat een dieet verrijkt met niet-verteerbare vezels de behandeling van voedselallergie kan verbeteren.