18 november 2017
De faculteit Diergeneeskunde lanceert op woensdag 22 november het Landelijk Expertisecentrum Dierenmishandeling (LED).
Het Utrechtse iGEM team in het lab met logo van "De Kennis van Nu"
14 november 2017
Hoogleraren Masereeuw, Geijsen en van Ackerveken coachen een Utrechts studententeam met diverse achtergronden richting iGEM competitie in Boston
Te dikke kat
14 november 2017
Net als bij mensen geldt: hoe eerder diabetes wordt vastgesteld, hoe meer succes de behandeling meestal heeft. Neem bij twijfel contact op met uw dierenarts!
13 november 2017
De wolf die vanochtend is gevonden op de N343, wordt voor onderzoek naar het Dutch Wildlife Health Centre gebracht voor sectie.
Grijze zeehond
13 november 2017
Naar aanleiding van zeehondensterfte bij de Brouwersdam en omgeving.
Koeien in de wei
8 november 2017
De WHO roept veehouders op om te stoppen met het gebruik van antibiotica bij gezonde dieren. Goed nieuws, volgens hoogleraar Jaap Wagenaar.
DGK_header klokhuis wetenschapsprijs 2017
8 november 2017
... wint Klokhuis Wetenschapsprijs tijdens junioropening bij wetenschapsfilmfestival InScience in Nijmegen.