handen wassen
15 augustus 2019
Advies: neem zelf een ontsmettingsmiddel mee naar een festival.
22 juli 2019
Dat laten onderzoekers van onder andere de Universiteit Utrecht en het Universitair Ziekenhuis Leuven zien in een publicatie in PNAS op 22 juli.
18 juli 2019
Wetenschapper Hille Fieten (link profielpagina) krijgt een Veni-subsidie voor onderzoek naar erfelijke ziekten bij honden en mensen.
Dode dwergvinvis Texel
17 juli 2019
De dode dwergvinvis die vorige week aanspoelde op Texel had vermoedelijk een door trauma veroorzaakte scoliose.
16 juli 2019
Daniela Salvatori en Beerend Hierck hebben een subsidie van 22.000 euro ontvangen van de Gratama Stichting.
16 juli 2019
Wetenschappers van de Universiteit Utrecht onderzoeken dit jaar tijdens de Zwarte Cross de hygiëne van de handen van festivalbezoekers.
Universiteit Utrecht, Forensische Diergeneeskunde
10 juli 2019
Steeds vaker worden dierenartsen benaderd om hun expertise te leveren als dieren plotseling sterven.