14 februari 2019
Vinding Utrechtse onderzoekers is stap in ontwikkeling medicijnen ter voorkoming Salmonella
14 februari 2019
Op 1 februari 2019 sprak dr. Marjan AE van Hagen in EenVandaag (NOS) over de welzijnsaantasting van zgn. ‘designerkatten’ zoals de Bambino Sphinx.
7 februari 2019
De afgelopen weken zijn er op de Nederlandse stranden vele duizenden verzwakte en dode zeekoeten aangespoeld.
6 februari 2019
Het practicum Kunstmatige Inseminatie bij koeien is een onderdeel van het masterprogramma Landbouwhuisdieren en Veterinaire Volksgezondheid.
5 februari 2019
PSSM staat voor polysaccharide storage myopathy. Dit is groep spieraandoeningen waarbij suikermoleculen stapelen in de spiercellen wat leidt tot spierproblemen.
4 februari 2019
Een update: eind 2018 werd op een flink aantal stallen in het Limburg, Brabant en op enkele stallen rond Utrecht, influenza gemeld.
4 februari 2019
Bij de Universiteit Utrecht faculteit Diergeneeskunde heeft een hond na verwijdering van een tumor een nieuw 3D geprint schedeldak gekregen.