• Pootoperatie voor jonge steenarend
      Afgelopen week is er in het Universitair Dierenziekenhuis in Utrecht een steenarend succesvol geopereerd aan zijn poot.
    • READY, VET, GO!
      Donderdag 29 oktober vindt READY, VET, GO! plaats, dé nieuwe dag voor masterstudenten en recent afgestudeerde dierenartsen.
    • Kilometer voor kilometer krijgen we kanker klein
      Sportieve dierenartsen van de faculteit Diergeneeskunde gaan op Dierendag vanaf het Utrecht Science Park van start met het lopen en fietsen van routes in de vorm van dieren. Dit doen ze om geld op te halen voor meer onderzoek en betere behandeling tegen kanker bij dieren en mensen.
    RSS Meer nieuws
  • Agenda

Life Sciences Digitale Facility Event
      Wil je in contact komen met een breed publiek van onderzoekers en bedrijven met interesse in jouw onderzoeksfaciliteit? Wil je de mogelijkheid om je faciliteit aan dit publiek te presenteren, maar ook persoonlijk in contact komen met mogelijke samenwerkingspartners? Reserveer dan een plek voor het online Life Sciences Facility Event op 27 oktober.
      Life Sciences Digital Facility Event
      Accelerate your research with the research facilities at Utrecht Science Park. Join the online matchmaking event on 27 October and extend your Utrecht network.
    • tot
      Promotie: Enhanced systemic fibrinolysis in dogs with abdominal and pleural effusions
      Promotie van A. Zoia (Faculteit Diergeneeskunde)
    RSS Meer evenementen