Onderwijs voor professionals Diergeneeskunde

De snel veranderende wereld vraagt ook van jou als veterinair professional je te blijven ontwikkelen om met de juiste kennis en vaardigheden je beroep uit te oefenen of de volgende stap te zetten in je carrière. Faculteit Diergeneeskunde verzorgt hoogwaardig postacademisch onderwijs voor professionals in het diergeneeskundig werkveld.

Onze vakbekwame universitaire docenten maken daarbij gebruik van de nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten in de veterinaire geneeskunde. Naast de vanzelfsprekende universitaire kwaliteitsgarantie zijn al onze cursussen voor dierenartsen geaccrediteerd bij PE-Veterinair, het landelijk accreditatiebureau. Overige deelnemers krijgen een certificaat met vermelding van het aantal accreditatiepunten om bij hun eigen systeem aan te leveren.

Ben je een professional in het diergeneeskundig werkveld en zoek je een korte cursus of training om je kennis te verbreden of verdiepen? Ga via onderstaande button naar de website voor het aanbod van het onderwijs voor professionals.

Complete onderwijsaanbod professionals in diergeneeskundig werkveld

Management, strategy and leadership for veterinary professionals

The veterinarian of the 21st century faces a quickly changing world. This course stimulates veterinarians and practice managers to rethink their position, practice, or the profession and make change happen. Through this course you will build strong leadership, strategy, and management skills.

Read more

Poultry Health Science

Poultry production is a global, fast-growing industry that is the biggest supplier of animal protein and eggs worldwide. This course offers in-depth knowledge on a broad variety of topics regarding poultry health, that will help address local and global challenges in sustainable poultry health care.

Read more

Intervisie voor dierenartsen

Om nieuwe, enthousiaste dierenartsen een goede start te geven, en bestaande intervisiegroepen te revitaliseren, heeft de faculteit Diergeneeskunde samen met Dactari en ICOVet de ‘Intervisie Start-up’ en de ‘Intervisie Reboot’ opgezet. 

Lees meer

Onderwijs voor professionals Gezelschapsdieren

De faculteit Diergeneeskunde werkt aan nieuw onderwijsaanbod voor praktiserend gezelschapsdierenartsen en paraveterinairen. Onder de naam OvP Gezelschapsdieren, voorheen PEGD, gaan we in het najaar van 2020 van start. In eerste instantie zal het aanbod nog bescheiden zijn, maar we streven naar een uitgebreid na- en bijscholingsprogramma in 2021 en daarna. 

Lees meer

Wil je onderwijs ontwikkelen?
Maak een afspraak met het team van Onderwijs voor Professionals om de organisatie van je onderwijs te bespreken. Voor het ontwerpen van je cursus kan je meer informatie hierover vinden op de intranetpagina van OvP. Wanneer je een cursuspagina gaat maken, gebruik dan onderstaande template.

Intranet
Template

In de herfst van 2020 werd de cursus Herpetologie gegeven als onderdeel van Onderwijs voor professionals. Deze cursus wordt in oktober/ november 2021 weer gegeven.