Onderwijs voor professionals Diergeneeskunde

De snel veranderende wereld vraagt ook van jou als veterinair professional je te blijven ontwikkelen om met de juiste kennis en vaardigheden je beroep uit te oefenen of de volgende stap te zetten in je carrière. Faculteit Diergeneeskunde verzorgt hoogwaardig postacademisch onderwijs voor professionals in het diergeneeskundig werkveld.

Onze vakbekwame universitaire docenten maken daarbij gebruik van de nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten in de veterinaire geneeskunde. Naast de vanzelfsprekende universitaire kwaliteitsgarantie zijn al onze cursussen voor dierenartsen geaccrediteerd bij PE-Veterinair, het landelijk accreditatiebureau. Overige deelnemers krijgen een certificaat met vermelding van het aantal accreditatiepunten om bij hun eigen systeem aan te leveren.

Ben je een professional in het diergeneeskundig werkveld en zoek je een korte cursus of training om je kennis te verbreden of verdiepen? Ga via onderstaande button naar de website voor het aanbod van het onderwijs voor professionals.

Complete onderwijsaanbod professionals in diergeneeskundig werkveld

Cursus Sustainable Ruminant Health

Deze cursus is voor de rundveedierenarts van nu en morgen. Je leert namelijk meer over nieuwe ontwikkelingen in de veehouderij op het gebied van diergezondheid, technologie en de maatschappij. De cursus is pragmatisch en praktijkgericht.

Lees meer

Intervisie voor dierenartsen

Om nieuwe, enthousiaste dierenartsen een goede start te geven, en bestaande intervisiegroepen te revitaliseren, heeft de faculteit Diergeneeskunde samen met Dactari en ICOVet de ‘Intervisie Start-up’ en de ‘Intervisie Reboot’ opgezet. 

Lees meer

Onderwijs voor professionals DALAS

In samenwerking met de Dutch Association for Laboratory Animal Science (DALAS) biedt de faculteit Diergeneeskunde cursussen aan voor biotechnici, onderzoekers en dierenartsen die met proefdieren werken.

Lees meer

Onderwijs voor professionals Gezelschapsdieren

De faculteit Diergeneeskunde werkt continu aan nieuw onderwijsaanbod voor praktiserend gezelschapsdierenartsen en paraveterinairen. Op dit moment bieden we verschillende workshops aan.

Lees meer

Wil je onderwijs ontwikkelen?
Maak een afspraak met het team van Onderwijs voor Professionals om de organisatie van je onderwijs te bespreken. Voor het ontwerpen van je cursus kan je meer informatie hierover vinden op de intranetpagina van OvP. Wanneer je een cursuspagina gaat maken, gebruik dan onderstaande template.

Intranet
Template

In de herfst van 2020 werd de cursus Herpetologie gegeven als onderdeel van Onderwijs voor professionals. Deze cursus wordt in oktober/ november 2021 weer gegeven.