Onderwijs voor professionals Diergeneeskunde

De snel veranderende wereld vraagt ook van jou als veterinair professional je te blijven ontwikkelen om met de juiste kennis en vaardigheden je beroep uit te oefenen of de volgende stap te zetten in je carrière. Faculteit Diergeneeskunde verzorgt hoogwaardig postacademisch onderwijs voor professionals in het diergeneeskundig werkveld.

Onze vakbekwame universitaire docenten maken daarbij gebruik van de nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten in de veterinaire geneeskunde. Naast de vanzelfsprekende universitaire kwaliteitsgarantie zijn al onze cursussen voor dierenartsen geaccrediteerd bij PE-Veterinair, het landelijk accreditatiebureau. Overige deelnemers krijgen een certificaat met vermelding van het aantal accreditatiepunten om bij hun eigen systeem aan te leveren.

Ben je een professional in het diergeneeskundig werkveld en zoek je een korte cursus of training om je kennis te verbreden of verdiepen? Ga via onderstaande button naar de website voor het aanbod van het onderwijs voor professionals.

Complete onderwijsaanbod professionals in diergeneeskundig werkveld