18 september 2019
Chris Backes sprak over PAS in EenVandaag.
13 september 2019
Rianka Rijnhout is aangesteld als mede-onderzoeksleider van het nieuwe onderzoekscluster Empirical Research into Institutions for Conflict Resolution.
11 september 2019
In september verschijnt de essaybundel 'Ondernemen in de open samenleving', onder redactie van o.a. Rutger Claassen en Judith van Erp.
5 september 2019
De Utrechtse rechtenstudenten hebben Jeroen Kiewiet als docent van het jaar verkozen en Anouk Wouters tot docenttalent van het jaar.
4 september 2019
Prof. dr. Anna Gerbrandy krijgt, als een van de negen Utrechtse onderzoekers een ERC Starting Grant.
4 september 2019
Machiko Kanetake (rechtsgeleerdheid) wint de G.J. Wiarda-prijs 2019 voor haar artikel ‘UN Human Rights Treaty Monitoring Bodies before Domestic Courts’.
4 september 2019
De Katadreuffe-prijs 2019 is gewonnen door 4e jaars studente Margot Albert.
Elisabetta Manunza
30 augustus 2019
In een interview in Trouw reageert prof. Elisabetta Manunza (Rechtsgeleerdheid) op het lopende conflict tussen Schiphol en de FNV.
Academiegebouw
29 augustus 2019
Paul Minderhoud gaat per september de leerstoel Regulier Migratierecht bekleden aan de Universiteit Utrecht.
Marleen van Rijswick
22 augustus 2019
Prof. mr. Marleen van Rijswick is benoemd als plaatsvervangend lid van het College van Beroep voor het Hoger Onderwijs (CBHO).
20 augustus 2019
Rutger Claassen en Anna Gerbrandy winnen ‘Outstanding Article Award of 2018’ voor hun artikel.
Logo NWO van Veni, Vidi, Vici
17 juli 2019
Dr. Katharine Fortin (SIM) heeft een VENI-subsidie ontvangen van NWO voor haar onderzoeksproject ‘Les Liaisons Dangereuses.
Hong Kong 1 July Protests
24 juni 2019
Op 18 juni verscheen een opiniestuk van Antoine Buyse over de protesten in Sudan en Hong Kong in The Guardian.
REBO U Awards
20 juni 2019
Het project Skyscraper heeft een HeelUtrechtU Award gewonnen.
Robert Oosterbroek Walvis einde middag
18 juni 2019
De walvis wordt pas in de derde week van september afgebroken. De komst van Skyscraper werd mogelijk gemaakt door een groot aantal partners.