SIM is het expertisecentrum voor onderzoek en onderwijs op het gebied van mensenrechten van de Universiteit Utrecht. Het Studie- en Informatiecentrum Mensenrechten (SIM) biedt internationaal georiënteerd onderwijs, voert interdisciplinair onderzoek uit en organiseert vele activiteiten op het gebied van de rechten van de mens. Lees meer over het SIM.

Daphina Misiedjan
25 juli 2018
Het droge weer dwingt ons om zorgvuldiger te zijn met water. De mens heeft recht op water, de natuur heeft dat óók. Daphina Misiedjan weegt die belangen af.