SIM is het expertisecentrum voor onderzoek en onderwijs op het gebied van mensenrechten van de Universiteit Utrecht. Het Studie- en Informatiecentrum Mensenrechten (SIM) biedt internationaal georiënteerd onderwijs, voert interdisciplinair onderzoek uit en organiseert vele activiteiten op het gebied van de rechten van de mens. Lees meer over het SIM.

© iStockphoto.com/shironosov
6 maart 2018
In het maart nummer (volume 36, issue 1) staan onder meer artikelen over mensenrechten en een handicap en over klokkenluiders als deel van de democratie.
Agnites Vrolikprijs
23 februari 2018
Mr. dr. Daphina Misiedjan, juridisch onderzoeker naar duurzaam waterbeheer, heeft op donderdag 22 februari de Agnites Vrolikprijs gewonnen.