Onderwijs voor professionals

Als professional bent u nooit uitgeleerd. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie verzorgt een breed aanbod aan Executive onderwijs, waaronder gespecialiseerde opleidingen op het gebied van Rechtsgeleerdheid:
 

Over ons executive onderwijs

Ons onderwijsaanbod voor professionals kenmerkt zich door een multidisciplinaire aanpak en de beste docenten. We bieden een op professionals toegespitst interactief onderwijsprogramma, een kleinschalige leeromgeving, interactie met toponderzoekers en de mogelijkheid om relevante netwerken te creëren. 

Doelgroep

Ons Executive onderwijs is gericht op onder andere advocaten, notarissen en overige academisch opgeleide juristen.

Docenten

De docenten die het Executive onderwijs op juridisch gebied verzorgen, hebben veel ervaring in de wetenschap en in de rechtspraktijk. Zij werken in de advocatuur, het notariaat, in maatschappelijke functies of bij de rechterlijke macht. 

 • Agenda

  • 8 sep

   Leergang Toezicht met gezag (=VOL)

   tot
   Wat zijn voor publiek gezag de bepalende factoren en wat kunnen inspecties en markttoezichthouders doen om hun publiek gezag te vergroten?
  • 12 sep

   Specialisatieopleiding Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk (=VOL)

   tot
   Aanbesteders hebben tegenwoordig meer beslissingsruimte. Hoe maak je een keuze en aan welke eisen moet worden voldaan?
  • 12 sep

   Opleiding Specialisatie Strafrecht (=VOL)

   tot
   De Opleiding Specialisatie Strafrecht behandelt het brede spectrum van het formele en materiële strafrecht alsmede de internationale (Europese) en EVRM aspecten.
  • 14 sep

   Profileringscursus Strafrecht

   tot
   De Profileringscursus Strafrecht bouwt voort op de (minor en) major Strafrecht van de Beroepsopleiding voor Advocaten van de NOvA.
  • 2 nov

   Specialisatieopleiding ‘Bijstand aan EGZ-slachtoffers’

   tot
   Tijdens deze specialisatieopleiding gaat u op zoek naar de mogelijkheden (en grenzen) om de bijstand aan slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven te verbeteren.
  RSS

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag: