Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk

  • Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk is een specialisatieopleiding voor professionals, met topdocenten uit de advocatuur, het bedrijfsleven en de wetenschap. In dit executive programma leert u meer over die aspecten van het aanbestedingsrecht die u nodig heeft om zo doelmatig en correct mogelijk te kunnen inkopen.

  • "Aanbestedingsrecht is geen optelsom van procedurele regeltjes maar een krachtig instrument om de samenleving op duurzame en rechtvaardige wijze in te richten.’"

    - Prof. mr. Elisabetta Manunza

Inhoud

In de komende editie ligt de focus op de Aanbestedingswet 2012 en de Gids Proportionaliteit in het licht van de Europese aanbestedingsrichtlijnen en jurisprudentie. Lees meer hierover in het programma.

 

Let op: op dit moment werken wij aan een nieuw programma. De onderstaande brochure geeft een indruk van het huidige programma.

Download brochure
Vooraanmelden

Programmacoördinator

Prof. mr. Elisabetta Manunza

Doelgroep van dit programma

  • juristen en niet-juristen met een HBO of universitaire opleiding die zich meer willen verdiepen in de juridische aspecten van aanbesteden
  • professionals op zoek naar een samenhangende en verdiepende bespreking van de juridische aspecten van het aanbestedingsproces voor de inkooppraktijk.

Meer informatie


Andere opleidingen


Deze opleiding vindt u mogelijk ook interessant:

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag: