Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Werkbezoek dijkversterking
17 juli 2018
Onderzoekers op pad met het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, Waterschap Rivierenland, Waterschap Vallei en Veluwe enRijkswaterstaat.
Logo NWO van Veni, Vidi, Vici
16 juli 2018
NWO kent Veni beurs toe, aan Daan van Uhm en Lorena Sosa, onderzoekers in criminologie en mensenrechten.
Willem Janssen
12 juli 2018
Staatssecretaris neemt aanbevelingen over van werkgroep, geleid door Willem Janssen van het Public Procurement Research Centre van de Universiteit Utrecht.
Remco Nehmelman
12 juli 2018
Als Griffier adviseer je de Kamer, de Voorzitter en het College van Senioren over staatsrechtelijke en procedurele aspecten van de werkzaamheden.
Kate Raworth
11 juli 2018
Het Social Entrepreneurship Festival 2018 koppelde nieuwe manieren van economisch denken aan innovatieve bedrijfsmodellen en sociale en milieudoelen.
10 juli 2018
Hoogleraar Global Economic Challenges wil onder meer de kwaliteit van de vroegschoolse educatie voor kleuters uit arme families verbeteren.
Emma Luitjens, Georgios Agkavanakis, Yurhan Kwee, Janin Herkrath, Rushi Sanjeev Mehta, Franco Grosso Giordano
9 juli 2018
Zes studenten Bio-Inspired Innovation van de Universiteit Utrecht zijn doorgedrongen tot de finale van de internationale Biomimicry Design Challenge
Route to PA
9 juli 2018
De Universiteit Utrecht heeft samen met de gemeente Utrecht een pilot over open data en maatschappelijke vraagstukken georganiseerd.