Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Hans Biezenaar
17 april 2019
De scriptie van Hans Biezenaar is een onderzoek naar de houdbaarheid van bezittersaansprakelijkheid in de deeleconomie.
Festival Europa
11 april 2019
Vijf dagen voor de Europese Parlementsverkiezingen organiseren Universiteit Utrecht en TivoliVredenburg het Festival Europa met politiek, cultuur en wetenschap.
EVENING
9 april 2019
Onderzoekers van de Universiteit Utrecht gaan met een 'natuurlijk experiment' het effect meten van de uitbreiding van voorschoolse educatie.
Maarten Goos bij de Europese Commissie
8 april 2019
Het wordt tijd voor een herverdeling van de waarde van data op de arbeidsmarkt, adviseert hoogleraar Maarten Goos met een expertgroep aan de Europese Commissie.
Jogger in het park
8 april 2019
Uit een nieuwe publicatie blijkt dat beginnende en gevorderde hardlopers andere wensen hebben voor hun hardloopparcours.