Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht.

UtrechtInc. Student Validation
23 januari 2020
UtrechtInc begeleidt studenten die hun studie willen combineren met hun eigen startup.
Prof. Dr. Erik Stam
23 januari 2020
Erik Stam, hoogleraar Strategy, Organization & Entrepreneurship aan de Universiteit Utrecht schreef mee aan rapport commissie Borstlap over arbeidsmarkt.
kayak op de Waal bij hoogwater, foto: Jos Zwaan op Unsplash
22 januari 2020
De grootste evacuatie in Nederland ooit vanwege watersnood is 25 jaar geleden. Onderzoekers van de Universiteit Utrecht blikken terug én vooruit.
Annelies Huygen, bijzonder hoogleraar Ordening van energiemarkten
22 januari 2020
Aan de Universiteit Uytrecht zal Annelies Huygen zal energiemarkten onderzoeken vanuit een multidisciplinair juridisch-economisch perspectief.
druppel in water met rimpelingen en kleuren
15 januari 2020
De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie heeft expliciet gemaakt wat ze onder maatschappelijke impact verstaat en hoe dat plaatsvindt.
HUB IN
15 januari 2020
De Universiteit Utrecht neemt deel aan grootschalig Europees onderzoek naar transformatie van industrieterreinen in historische stedelijke gebieden.
Lydia Dalhuisen
14 januari 2020
Dalhuisen, docent strafrechtwetenschappen en Senden, hoogleraar Internationaal en Europees Recht, zijn genomineerd vanwege hun goede optredens in de media.
Rianka Rijnhout
13 januari 2020
De staat is door de rechter verplicht om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. Wat brengt deze uitspraak teweeg? Experts geven uitleg.