Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Seed Money. Foto: Tax Credits
15 oktober 2019
Zoals inmiddels gebruikelijk willen we dit najaar wederom de mogelijkheid voor het aanvragen van ‘zaaigeld’ onder de aandacht brengen.
Marcel Boumans
10 oktober 2019
Marcel Boumans is benoemd tot hoogleraar Geschiedenis van de Economische Wetenschap. De leerstoel wordt mede gefinancierd door het Pierson Fonds.
Martijn van der Spek
9 oktober 2019
Het executive programma gaat verder onder de naam Inside Dynamics in Organisations.
Erik Stam
8 oktober 2019
Column van prof. dr. Erik Stam over florerende ecosystemen voor ondernemerschap.
Teamwork
8 oktober 2019
24 startups zijn gestart met de acceleratie- en validatieprogramma's van universiteitsincubator UtrechtInc.
Nieuwsbrief, newsletter
8 oktober 2019
SIM-nieuwsbrief najaar 2019, met het belangrijkste nieuws van SIM-onderzoekers plus aankondigingen van nieuwe evenementen.
Great Policy Successes
8 oktober 2019
'Great Policy Successes' laat patronen in succesvol overheidsbeleid zien, met behulp van 15 grondig uitgewerkte cases.
Sanne Akerboom at the Makkelijk Praten podcast
7 oktober 2019
Utrechtse klimaatwetenschappers praten over hun onderzoek (en grappige wetenschapsfeitjes) in de Makkelijk Praten-podcast.