Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

18 januari 2017
De eerste hoogleraar mensenrechteneducatie in Nederland wordt Felisa Tibbitts.
Societal Impact Award
12 januari 2017
Lees meer over de winnaars van de Maatschappelijke Impact Prijs 2016 van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.
Omslag Horen, zien en spreken
11 januari 2017
Bevindingen en aanbevelingen van het onderzoek ‘Horen, zien en spreken’ van Judith van Erp en Kim Loyens.
Syrische studente Siham viert Koningsdag, (c) Ahmet Polat, 2016)
5 januari 2017
Vluchtelingen krijgen een gezicht in de foto-expositie Weer toekomst! van Ahmet Polat, in Utrecht te zien vanaf 23 januari.
Online college door Judith van Erp
22 december 2016
Universiteit Utrecht presenteert het online college Transparantie in het Toezicht van prof. Judith van Erp.