Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Tweede Kamer van het Nederlandse parlement
21 september 2018
Econoom Victor van Kommer en politicoloog Barbara Vis geven commentaar op het meest omstreden plan uit de begroting.
Reimer Veldhuis
20 september 2018
Reimer Veldhuis studeerde in 2003 cum lade af in Staats- en bestuursrecht en daarvoor in Geschiedenis van de internationale betrekkingen.
Teaching environment Governance Lab Utrecht
20 september 2018
Raad van Toezicht Universiteit Utrecht bekijkt bij UtrechtInc, Utrecht Holdings en het Centre for Entrepreneurship hoe de UU ondernemerschap ondersteunt.
Prof. dr. Elaine Mak
18 september 2018
“We kunnen een nog betere afspiegeling van de maatschappij zijn”
Suzanne, Yvette en Johanneke
17 september 2018
Johanneke en Suzanne schreven voor hun master Onderwijswetenschappen hun scriptie over ondernemerschap en hoe ondernemers leren van hun sociale netwerk.
Kind speelt met blokken (het spel Jenga)
16 september 2018
Onderzoekers in het familierecht van de Universiteit Utrecht (UCERF) waarschuwen de overheid voor risico's in nieuwe jeugdbeschermingsmaatregelen sinds 2015.
Ziek thuis op de bank onder een dekentje
12 september 2018
Er is sterk bewijs dat werknemers zowel op negatieve als positieve prikkels reageren, die verzuim verminderen, schrijft Wolter Hassink in IZA World of Labor.
Researchproject 2018-2019
11 september 2018
Studenten van de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap (B&O) gaan in Singapore onderzoek doen naar de duurzame stad van de toekomst.