Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Incluusion student screenshot
10 december 2018
Vluchtelingenstudenten aan het woord over studeren in Nederland, via het Incluusion programma van de Universiteit Utrecht.
NILOS Moot Court Competition
10 december 2018
Een verzonnen vis en twee imaginaire landen die het oneens zijn, behoren tot de elementen van de NILOS Moot Court Competition aan de Universiteit Utrecht.
6 december 2018
Oa Maarten Kleinhans, Appy Sluijs en Marleen van Rijswick van de Universiteit Utrecht betogen dat Nederland zich rigoureus moet aanpassen op zeespiegelstijging.
Madeleine de Cock Buning, professor aan de Universiteit Utrecht
4 december 2018
Hoogleraren van de Universiteit Utrecht gingen in Eindhoven met elkaar in gesprek over de vraag of robots rechten hebben en hoe mensen zich daartoe verhouden.
29 november 2018
Prof. dr. Wieger Bakker wordt per 1 december 2018 aangesteld als Dean LifeLong Learning bij de Universiteit Utrecht.
Elisabetta Manunza en Jan Telgen
27 november 2018
Op 26 november 2018 werd de 7e editie van Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk afgesloten. Speciale gast was mr. drs. André Weimar.
Plastic Walvis met pleintje en toerist die fotografeert
26 november 2018
Op initiatief van de Faculteit REBO komt er een ruim 11 meter hoge plastic walvis in de Catharijnesingel te liggen.
Janneke Gerards beste promotor van Nederland
26 november 2018
Een jury van het Promovendi Netwerk Nederland koos Gerards vanwege de zeer effectieve en betrokken wijze waarop ze haar promovendi begeleidt.