Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Huis voor de Klokkenluiders
18 oktober 2018
Nederland is het enige land met een overheidsinstantie die diverse klokkenluidersvoorzieningen combineert, en zowel de publieke als de private sector.
Maureen Scrhijen wint twee prijzen met haar scriptie
11 oktober 2018
Zowel de Autoriteit Consument en Markt als het Congres Ontwikkelingen Mededingingsrecht 2018 beloonden Schrijens scriptie over de prijzen van medicijnen.
Mark Sanders
10 oktober 2018
In een uurtje tijd praat Dr. Mark Sanders je bij over de kersverse winnaars van de Nobelprijs voor de Economie 2018: William Nordhaus en Paul Romer.
Rights for the River workshop
8 oktober 2018
De recente ontwikkelingen om rechten toe te kennen aan rivieren, was het thema van een workshop, gehouden door drie onderzoekers van de Universiteit Utrecht.
Linda Senden, hoogleraar Europees Recht.
5 oktober 2018
Californië verplicht beursgenoteerde bedrijven om een vrouw te benoemen in het bestuur. Drie vragen aan Linda Senden, expert Europese seksegelijkheid.
Martijn van der Spek
5 oktober 2018
Column van drs. Martijn van der Spek BSc over leiderschap.
Robert Helder
4 oktober 2018
Docent privaat- en notarieel recht Robert Helder (Universiteit Utrecht) is beëdigd bij de politie Oost-Nederland als vrijwilliger bij de financiële recherche.
Leiderschap in Cultuur Utrecht
4 oktober 2018
De eerste editie van het leerprogramma Leiderschap in Cultuur Utrecht werd afgerond met een certificaatuitreiking in het Academiegebouw.