Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Marleen van Rijswick
22 augustus 2019
Prof. mr. Marleen van Rijswick is benoemd als plaatsvervangend lid van het College van Beroep voor het Hoger Onderwijs (CBHO).
20 augustus 2019
Rutger Claassen en Anna Gerbrandy winnen ‘Outstanding Article Award of 2018’ voor hun artikel.
20 augustus 2019
Ontwikkelingsgeografen onderzoeken hoe de vestiging van migranten van buiten de EU kan bijdragen aan de leefbaarheid van krimpregio’s.
2 augustus 2019
Het ZonMw onderzoeksprogramma Sport en Bewegen heeft een subsidie toegekend gekregen.
30 juli 2019
Prof.dr. Joop Schippers werkt mee aan boek over zelfstandig ondernemerschap.
Logo NWO van Veni, Vidi, Vici
17 juli 2019
Dr. Katharine Fortin (SIM) heeft een VENI-subsidie ontvangen van NWO voor haar onderzoeksproject ‘Les Liaisons Dangereuses.
John Robinson at 2018 Pathways to Sustainability conference
25 juni 2019
Samenwerken met stakeholders is de sleutel om een duurzamere samenleving te bereiken. Maar hoe kun je dit goed doen? Interview met gasthoogleraar John Robinson.
Open User and Innovation Conference 2019
24 juni 2019
Ongeveer 150 onderzoekers gaan onderzoeksresultaten uitwisselen en spreken over actuele issues en nieuwe initiatieven in 'Open and User Innovation'.