Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

17 januari 2018
De studentenwinnaar van de Maatschappelijke Impact Prijs is Gerben Hiemstra, hij is bezig met het opzetten van studieverenigingen in het mbo.
12 januari 2018
De Europese Commissie heeft Madeleine de Cock Buning van de UU aangesteld als voorzitter van de nieuwe EU High-Level Expert Group.
11 januari 2018
Essay om het kabinet bestuurskundige oplossingen aan te dragen voor uitdagingen die het de komende periode het hoofd moet bieden.
Macht en waarheden in vechtsporten
9 januari 2018
Op woensdag 17 januari verdedigt Marianne Dortants haar proefschrift 'Power and Truths in Combat Sports'.
Student met aziatisch uiterlijk in een Nederlandse collegezaal
4 januari 2018
Door eerst losse vakken te volgen via InclUUsion, zijn al meerdere vluchtelingen toegelaten tot volledige masterprogramma's aan Nederlandse universiteiten.
20 december 2017
Het college van bestuur heeft Janneke Plantenga per 1 januari 2018 benoemd tot interim-decaan van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.
Henk Kummeling (rechts) overhandigt het rapport aan minister Sander Dekker. Foto: Roel Rozenburg
18 december 2017
Voorzitter Henk Kummeling (Universiteit Utrecht) presenteerde het eindverslag van de Commissie Evaluatie Wet herziening gerechtelijke kaart.
Illustration MOOC
7 december 2017
De Universiteit Utrecht biedt vanaf 12 februari 2018 weer een 'Massive Open Online Course' over mensenrechten aan.