Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

medezeggenschap-pictogram-afkomstig-van-talent-zorg-en-ondersteuning
12 november 2019
Hoofddocenten Jacobs en Van Esch klappen uit de Utrechtse Faculteitsraad Recht, Economie, Bestuur en Organisatie over huisvesting, werkdruk en werkomgeving.
Sport and Society call seed money 2020-2022
12 november 2019
Sport & Society wil onderzoeksprogramma's subsidiëren naar ‘criminele ondermijning van sportclubs’ en naar ‘riskant spel’.
UUMUN in Oxford 2019
11 november 2019
Met vijftien individuele prijzen, een nieuw record voor UUMUN en de Universiteit Utrecht, was dit van één van de beste delegaties van OxiMUN 2019.
8 november 2019
De video van de Professor F. de Vries lezing met Esther Duflo, winnaar van de Nobelprijs voor de economie, staat nu online.
Meidenvoetbal
8 november 2019
Jury roemt proefschrift van Kathrine van den Bogert: "Het levert een interessant nieuw perspectief op."
Bezorger Deliveroo op fiets in de stad
6 november 2019
Arbeidseconoom Joop Schippers van de Universiteit Utrecht presenteert zijn whitepaper over jongeren en de arbeidsmarkt van (over)morgen.
Herman Havekes
6 november 2019
Herman Havekes, bijzonder hoogleraar Publieke organisatie van het (decentrale) waterbeheer aan de Universiteit Utrecht werkte mee aan dit boek.
Paul 't Hart
4 november 2019
Bestuurskundige Paul 't Hart in de Volkskrant: 'positive thinking is wat we nodig hebben'.