Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Majed Nabod
20 september 2017
Majed Nabod is de winnaar van de Master's Thesis Award 2017 van de Utrecht University School of Economics.
LinC Utrecht
18 september 2017
In oktober 2017 start Leiderschap in Cultuur Utrecht, het eenjarige leerprogramma voor cultuurprofessionals in de provincie Utrecht.
Lars Tummers
12 september 2017
Lars Tummers (USBO) en Nadine van Engen (EUR) ontvingen een NWO/NRO subsidie voor onderzoek naar ‘teacher leadership’ in het onderwijs.
sigaretten
7 september 2017
Een interdisciplinair team van juristen en criminologen gaat onderzoeken hoe de handhaving van illegale tabakshandel binnen de EU verbeterd kan worden.
Alexandra Timmer neemt G.J Wiarda-prijs in ontvangst
7 september 2017
De G.J Wiarda-prijs 2017 is uitgereikt aan Alexandra Timmer voor haar publicatie 'Judging Stereotypes'.
Katadreuffeprijs 2017 voor Aart de Vries
6 september 2017
Aart de Vries heeft de Katadreuffeprijs 2017 ontvangen, de prijs voor de de meest opmerkelijke rechtenstudent van het afgelopen academische jaar.
5 september 2017
Student Roos Ykema won de prijs voor bijzondere verdiensten.
The Pivot of Power
29 augustus 2017
Recent verschenen: 'Diplomademocracy', "The Pivot of Power', 'The Leadership Capital Index' en 'Openbaar Bestuur'.