Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

Mark Zuckerberg. Bron: Flickr/Anthony Quintano
18 mei 2018
Facebook-topman Mark Zuckerberg zal in het Europees Parlement achter gesloten deuren uitleg geven over hoe Facebook omgaat met data van gebruikers.
Portret van Marij Swinkels
18 mei 2018
Bestuurskundige Marij Swinckels is een van de nieuwe KNAW Faces of Science, het blog waarin jonge wetenschappers een inkijkje geven in hun leven en onderzoek.
PCCA conference
17 mei 2018
Meld je nu aan voor de 'Working conference Exclusion, Resentment and the Return of the Repressed' van 30 augustus-3 september 2018.
demonstranten voor gelijke rechten
15 mei 2018
Linda Senden, Belle Derks, Rosemarie Buikema en Maarten Goos gaan hun kennis delen met het bedrijfsleven en beleidsmakers in engagement groups van de OESO.
Stefan Kulk
15 mei 2018
In de nieuwste Europa-column stelt Stefan Kulk dat de haast om het internet te reguleren leidt tot versplintering van regels en wetten.
14 mei 2018
Wetenschappers hebben al veel aspecten onderzocht van digitale innovatie op de werkvloer, maar er blijven nog veel vragen leven, aldus professor Maarten Goos.
14 mei 2018
Studenten Europees Recht gaven de afgelopen maanden schoolklassen in het hele land les over het belang van de Europese Unie.
Hans Vollaard
3 mei 2018
Vollaards boek over honderd jaar SGP krijgt veel belangstelling in de media. Het schrijft de macht van de christelijke partij in een seculier wordend Nederland.