Nieuws faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Bekijk het nieuws van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht. Voor persvragen en vragen over nieuws kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de faculteit: tel. (030) 253 8356, rebo.nieuws@uu.nl.

13 december 2019
Het thema van de conferentie op 5 maart 2020 in TivoliVredenburg is ‘accelerating the sustainability transformation’.
Airbnb toerisme
11 december 2019
Coen Rigtering denkt dat het probleem én de oplossing voor overlast door platforms als Airbnb op Europees niveau liggen.
9 december 2019
In opdracht van het WODC heeft de Universiteit Utrecht onderzoek gedaan naar hoe uitwisseling van informatie over seksueel misbruik momenteel is geregeld.
9 december 2019
In het voorjaar van 2020 start het nieuwe executive leerprogramma Leiderschap in Cultuur Zakelijk.
Lukas Held met een Cargoroo-deelbakfiets
5 december 2019
Dr. Lukas Held promoveerde op onderzoek naar patronen in de processen van venture creation.
Meer waardering voor de wetenschapper
5 december 2019
Paul Boselie (UU) en Bram Steijn (EUR) bieden de expertise van 17 hoogleraren HRM aan voor verbetering van Erkenning en Waardering binnen universiteiten.
VK Klimaattop Madrid #COP25
5 december 2019
Hoe kunnen milieudelicten wereldwijd beter worden bestraft? Hoogleraar John Vervaele, van de Universiteit Utrecht, sprak in Madrid bij de VN klimaattop.
Charlotte Mol, rechtsgeleerdheid
2 december 2019
De Vereniging Familie- en Jeugdrecht bekroont een publicatie van Charlotte Mol, verbonden aan de Universiteit Utrecht, vanwege kwaliteit en originaliteit.