Wij leiden mensen op die verantwoordelijk willen zijn voor het inrichten van een vitale, veerkrachtige en weerbare samenleving.

1 faculteit, 3 departementen, 3 vakgebieden

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau.

Samenwerking en samenleving

Wij richten ons op mensen die verantwoordelijk willen zijn voor de inrichting van onze samenleving, nu en in de toekomst. Mensen die een rol willen spelen bij het oplossen van belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Daarom staat de faculteit midden in de maatschappij. Bijvoorbeeld door (internationale) samenwerking met de overheid, bedrijven, maatschappelijke organisaties en wetenschappelijke instituten.

Contact opnemen?

Bekijk de contactgegevens van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie of zoek een medewerker.

23 maart 2017
Op vrijdag 23 juni 2017 is er een lustrumbijeenkomst voor alumni van executive opleidingen op het gebied van aanbesteden en inkoop.
20 maart 2017
Grote subsidie van het KNAW-Fonds Staatsman Thorbecke voor onderzoek door o.a. Janneke Gerards, Eddy Bauw, Mark Bovens en Mirko Noordegraaf
17 maart 2017
Rechtenstudenten winnen nationale ronde van Telders International Law Moot Court Competition

mrt
28 maart 2017 11:00 - 13:00
U.S.E. Seminar met spreker: Ricky Kanabar (University of Essex).
mrt
29 maart 2017 16:15 - 17:30
Oratie van mevrouw mr. dr. Janneke Gerards (departement rechtsgeleerdheid).
3 april 2017 18:00 - 4 april 2017 22:00
De REBO Career Nights 2017 zullen plaatsvinden op maandagavond 3 april en dinsdagavond 4 april 2017.
Wapen Entree Janskerkhof 3