Wij leiden mensen op die verantwoordelijk willen zijn voor het inrichten van een vitale, veerkrachtige en weerbare samenleving.

1 faculteit, 3 departementen, 3 vakgebieden

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau.

Samenwerking en samenleving

Wij richten ons op mensen die verantwoordelijk willen zijn voor de inrichting van onze samenleving, nu en in de toekomst. Mensen die een rol willen spelen bij het oplossen van belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Daarom staat de faculteit midden in de maatschappij. Bijvoorbeeld door (internationale) samenwerking met de overheid, bedrijven, maatschappelijke organisaties en wetenschappelijke instituten.

Contact opnemen?

Bekijk de contactgegevens van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie of zoek een medewerker.

Diploma-uitreiking executive master Organisatie, Cultuur en Management 2017
24 april 2017
De 17e editie van de executive master werd afgerond met een diploma-uitreiking Na afloop reageerden de deelnemers enthousiast over de vorm en inhoud.
Illustratie (foto: Maarten Nauw/CC BY)
24 april 2017
Jonge professionals die zichzelf willen ontwikkelen tot innovatieve leiders kunnen vanaf oktober 2017 terecht bij LinC Jong Utrecht.
Chris Backes
24 april 2017
Professor Chris Backes (Rechtsgeleerd) hield zijn oratie op 12 april 2017.

apr jun
24 april 2017 - 6 juni 2017 09:00
Call for Seed Money Proposals
2 mei 2017 11:00 - 13:00
U.S.E. Seminar met spreker Steven Pressman (Colorado State University).
9 mei 2017 11:00 - 13:00
U.S.E. Seminar met spreker Henrik Cronqvist (University of Miami).
Wapen Entree Janskerkhof 3