In de Utrechtse binnenstad vindt u geschikte vergaderruimtes in de Pietershof, een onderdeel van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie. De grootste ruimte is geschikt voor groepen tot 80 personen. U kunt vergaderen of confereren in een sfeervol historisch pand, vlak achter de Domkerk in hartje Utrecht.

Direct reserveren

Ruimtes voor vergaderingen, congressen, workshops of presentaties kunnen alleen gehuurd worden door medewerkers van de Universiteit Utrecht. Ga naar het reserveringsformulier om uw reservering direct door te geven.

Wij kunnen geen zalen beschikbaar stellen aan gebruikers buiten de universiteit.

Contact

Bezoekadres: Achter Sint Pieter 200, 3512 HT Utrecht

E-mail: pietershof@uu.nl
Tel: (030) 253 8074

Eten & drinken

Onze huiscateraar Sodexo (telnr. (030-2538103) biedt u desgewenst een professionele cateringservice. Voor verdere informatie en het boeken van catering zie http://uu.sodexoportal.nl.

Faciliteiten

In het gebouw treft u representatieve onderwijs, vergader en congreszalen. Beamer en laptop zijn in de ruimten standaard aanwezig.

De Pietershof is toegankelijk voor rolstoel-gebruikers.

Reguliere openingstijden

Het Pietershof is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur.

Security

Voor het aanvragen van extra security gelden de volgende richtlijnen:

Faculteit intern
Het is mogelijk te vergaderen buiten de hierboven genoemde openingstijden, hiervoor dient extra security te worden aangevraagd. Dit kan worden aangevraagd bij het FSC meldpunt via het formulier in de volgende link: http://meldformulier.fsc.uu.nl/. Voor extra security worden kosten in rekening gebracht. De tarieven zijn na te vragen bij FSC. De aanvraag voor extra security moet uiterlijk 2,5 werkweek voor aanvang van de bijeenkomst door FSC ontvangen zijn. FSC Meldpunt is telefonisch te bereiken via tel. 9595.

Voor studieverenigingen
Voor studieverenigingen is aanvragen van extra security noodzakelijk op maandag tot en met donderdag vanaf 19.00 uur en vrijdag vanaf 18.00 uur.

Dit in verband met de extra kosten die openstelling van het pand met zich meebrengt. De aanvraag van security buiten de faculteit kan vermeld worden op het reserveringsformulier tot uiterlijk 3 werkweken voor aanvang van de bijeenkomst.

Op zaterdagen en zondagen is het daarnaast noodzakelijk openstelling van het gebouw aan te vragen. Neem voor informatie daarover contact op met pietershof@uu.nl.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer een reservering is gemaakt dan geldt voor annulering van die reservering het volgende:

  • Annuleren kan alleen schriftelijk via email: pietershof@uu.nl;
  • Bij annulering tot 2 weken voor de datum van reservering: hieraan zijn geen kosten verbonden;
  • Bij annulering korter dan 2 weken voor de datum van reservering wordt 50% van de zaalhuur in rekening gebracht;
  • Bij het niet annuleren van de reservering, wordt 100% van de zaalhuur in rekening gebracht.