Projectpartners

Projectpartners werken samen met de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie aan de ontwikkeling en uitvoering van een specifiek project of dragen bij aan een bepaald masterprogramma. Het gaat hier om een substantiële samenwerking, de duur kan verschillen.

De huidige projectpartners zijn nauw betrokken bij projecten rondom (sociaal) ondernemerschap. Zij spelen tevens een belangrijke rol in het Social Entrepreneurship Initiative
 

Van Doorne Advocaten & Notarissen

Van Doorne is een onafhankelijk Nederlands kantoor dat zich richt op de zakelijke markt. Van Doorne adviseert een scala aan nationale en internationale cliënten. Hierbij gaat het zowel om ondernemingen als instanties: van financiële organisaties en semi-publieke instellingen tot overheidsorganen. Verder treedt Van Doorne op als rijksadvocaat namens het Ministerie van Financiën. Door een jarenlange associatie met VanEps Kunneman VanDoorne, kan Van Doorne cliënten ook vertegenwoordigen bij zaken op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten. 

Van Doorne is partner van het Social Entrepreneurship Initiative van onze faculteit. Alumnus Sjoerd Kamerbeek, werkzaam als advocaat bij van Doorne (ondernemingsrecht) is één van de mede oprichters van het Utrecht University Social Entrepreneurship Initiative. Als actief lid van de Raad van Advies is hij betrokken bij verschillende activiteiten die rond dit thema op het gebied van onderwijs en onderzoek worden georganiseerd.

Social Enterprise NL

Social Enterprise NL is een landelijk platform dat sociale ondernemingen vertegenwoordigt, verbindt en ondersteunt. Doel is om de sector van social enterprises in Nederland te versterken en zo de maatschappelijke impact van deze bedrijven te vergroten. 

Social Enterprise NL is partner van het Social Entrepreneurship Initiative van onze faculteit. Zij zijn betrokken bij verschillende activiteiten die rond dit thema op het gebied van onderwijs en onderzoek worden georganiseerd.