Strategische partners

Strategische partners willen het onderwijs- en onderzoeksbeleid van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie steunen. Deze partners behoren in hun branche tot de top, zowel landelijk als Europees. Per partner stellen wij een jaarprogramma op maat op met uiteenlopende gezamenlijke activiteiten.

De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek is één van de meest gerenommeerde advocatenkantoren van ons land, met vestigingen in Amsterdam, Londen, Singapore, Beijing, Brussel en New York. De Brauw werkt voor de top van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven. Het bijzondere van De Brauw is o.a. de combinatie van de proces- en de transactiepraktijk. 

De samenwerking met De Brauw richt zich met name op het ontwikkelen van activiteiten voor studenten, zoals mini-stages, loopbaanoriëntatie en professional skills-trainingen. Daarnaast is het kantoor betrokken bij de herzieningen van het onderwijs en de evaluatie van de opleiding.

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Pels Rijcken behoort tot de top 10 van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland met hoogwaardig juridisch maatwerk voor toonaangevende cliënten. Daartoe behoren van oudsher de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten. 

De samenwerking met Pels Rijcken richt zich met name op onderwijs, onderzoek en loopbaanorientatie. Hierbij kan gedacht worden aan gastcolleges, actualiteitencolleges en professional skills trainingen. De activiteiten worden georganiseerd met en voor studenten en medewerkers.

Clifford Chance

Clifford Chance is met meer dan 3400 advocaten en 36 kantoren in 26 landen één van de toonaangevende en meest vooruitstrevende advocatenkantoren ter wereld. Op het kantoor in Amsterdam werken ruim 330 advocaten en niet-juridische collega's aan gecompliceerde internationale transacties en opdrachten voor Nederlandse en internationale ondernemingen, financiële instellingen, investeerders en internationale organisaties. Clifford Chance kenmerkt zich door een ware 'Thought Leadership' cultuur. 

De samenwerking met Clifford Chance richt zich met name op het ontwikkelen van verschillende activiteiten voor studenten zoals gastcolleges, een scriptie-onderzoek traject, loopbaanoriëntatie en professional skills trainingen. Daarnaast zijn zij onder meer betrokken bij de herzieningen van het onderwijs en de evaluatie van de opleiding.