Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren

Wij vinden het van groot belang om de verwijzend dierenarts op de hoogte te houden.

Patiënteigenaren en hun huisdieren zijn van harte welkom bij de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren. Daarbij vinden wij het van groot belang om de verwijzend dierenarts op de hoogte te houden, aangezien we samen werken aan de behandeling van het dier. Na ontslag wordt u in de meeste gevallen schriftelijk door ons ingelicht over de resultaten van de onderzoeken, diagnose en behandeling. In sommige gevallen brengen wij u telefonisch op de hoogte.

Advies inwinnen

Voor informatie of overleg kunt u bellen naar het 0900-nummer voor dierenartsen.

Spoedgevallen

Het verwijzen van spoedpatiënten verloopt anders dan van reguliere patiënten. Indien u een patiënt met spoed naar ons wilt verwijzen kunt u contact opnemen met de spoedarts via het 0900-nummer voor dierenartsen. De spoedarts bespreekt dan met u de mogelijkheden van diagnostiek en behandeling alsmede de (geschatte) kosten.

Patiënten gezocht voor deelname aan lopende onderzoeken

Aan de faculteit Diergeneeskunde wordt onderzoek gedaan aan ziekten bij hond, kat en kleine zoogdieren (konijnen, cavia’s, fretten en ratten). Voor een aantal hiervan zijn de onderzoekers afhankelijk van patiënten en informatie verstrekt door eigenaar en dierenarts. Lees meer...