Electrons in bonding (left) and non-bonding (right) Sierpiński triangles
12 november 2018
Utrechtse natuurkundigen bouwen fractalvorm van elektronen
Illustration of the working of Crowd-based Requirements Engineering
9 november 2018
Nederlands-Duitse samenwerking in onderzoek naar Crowd-based Requirements Engineering
Mehdi Dastani
8 november 2018
Zijn onderzoek richt zich op formele en computationele technieken in de kunstmatige intelligentie.
8 november 2018
Een nieuw onderzoeksproject van 5,7 miljoen euro gaat ervoor zorgen dat sla weerbaarder wordt tegen ziekteverwekkers en klimaateffecten.
Ellen Sterk, winnares van de AkzoNobel Afstudeerprijs voor Chemie en Procestechnologie 2018
6 november 2018
De KHMW heeft Ellen Sterk uitgeroepen tot winnares van de AkzoNobel Afstudeerprijs voor Chemie en Procestechnologie 2018.
Ralph Meulenbroeks
6 november 2018
Het YouTube-kanaal van Ralph Meulenbroeks van de Universiteit Utrecht heeft op 24 oktober de magische grens van een miljoen views bereikt.
5 november 2018
Nieuwe, snelle en gemakkelijke manier om te zien of veranderingen in het recept of de vorm van de katalysator positief of negatief uitpakken
1 november 2018
Bruggen bouwen voor de realisatie van biologisch-farmaceutische therapieën
Time Crystal Diffraction
29 oktober 2018
De resultaten zijn gepubliceerd in Physical Review Letters.
Prof. Jan Hogendijk, Universiteit Utrecht
17 oktober 2018
Prof. Jan Hogendijk (Wiskunde) is per september benoemd tot lid van het Landelijk Orgaan voor Wetenschappelijke Integriteit (LOWI)