Apollo 11-astronaut Edwin Aldrin op de maan. Bron: NASA
15 juli 2019
Experts van de Universiteit Utrecht blikken vijftig jaar na de maanlanding terug op dit historische moment.
8 juli 2019
Utrechtse wetenschappers zetten via Twitter een onderzoek op en ontdekten dat een microscopisch klein darmvirus wereldwijd voorkomt.
Klimaatakkpprd
3 juli 2019
Energie- en duurzaamheidsexperts van de Universiteit Utrecht reageren op het klimaatakkoord dat op 28 juni 2019 werd gepresenteerd.
John Robinson at 2018 Pathways to Sustainability conference
25 juni 2019
Samenwerken met stakeholders is de sleutel om een duurzamere samenleving te bereiken. Maar hoe kun je dit goed doen? Interview met gasthoogleraar John Robinson.
24 juni 2019
De Utrecht University Award for Excellence in Pharmaceutical Research is dit jaar toegekend aan Hans-Georg Eichler van Europees Geneesmiddelenagentschap EMA.
19 juni 2019
Universiteit Utrecht krijgt een van de best uitgeruste microscopen van Nederland op het gebied van materiaalkunde.
18 juni 2019
Het nieuwe vertragingsmodel maakt het mogelijk om op elk moment de kans te berekenen dat een ernstige verstoring optreedt.