Werken bij de faculteit Bètawetenschappen

Werken bij onze faculteit betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. Jij bent de fundamentele schakel tussen onderzoek en onderwijs, tussen faculteiten en collega's, tussen immense datasets en personen. Jij speelt een cruciale rol in onze zoektocht naar manieren om wetenschappelijk onderzoek continu te verbeteren en om nieuwsgierige wetenschappers van de toekomst te stimuleren met inspirerend onderwijs.

Ik werk elke dag met heel veel verschillende mensen en leer van iedereen enorm veel

Ontmoet collega's

Kasper van Gelderen, postdoc onderzoeker Biologie:

“In Utrecht kan ik met iedereen overal samenwerken. Ik bezoek laboratoria overal ter wereld om met speciale microscopen en image-setups te werken. En ik nodig andere wetenschappers uit om hierheen te komen en gebruik te maken van onze uitstekende imaging-faciliteiten.”

Ontmoet andere collega's

Climber connected to the rocks
Ontdek Bètawetenschappen Ontdek de faculteit