Undergraduate School of Science

UNDERGRADUATE SCHOOL BÈTAWETENSCHAPPEN

De Undergraduate School (UGS) van de faculteit Bètawetenschappen verzorgt het onderwijs in de 8 bacheloropleidingen van de faculteit.

De UGS daagt je als student uit het beste uit jezelf te halen, zodat je kunt uitgroeien tot een kundige en betrokken academicus. Hiervoor biedt de school je een grote mate van vrijheid zelf invulling te geven aan de inhoud, het vakkenpakket, van je studie. Je kunt zelf, binnen de gestelde eisen, je examenpakket (mede) vormgeven en daardoor je afstudeerrichting/specialisatie bepalen. Heb je ambitie, dan is er bij elke opleiding, onder bepaalde voorwaarden, de mogelijkheid deel te nemen aan het honoursprogramma. Beschik je over een brede interesse en voldoende talenten dan kun je ook kiezen voor het volgen van een dubbele Bachelor, een z.g. TWIN-opleiding. Je volgt dan een speciaal programma dat uit twee opleidingen bestaat, waarbij je in beiden afstudeert en zodoende twee diploma’s verwerft.

Voor meer informatie over de door de UGS aangeboden 8 interessante en maatschappelijk zeer relevante bacheloropleidingen ga naar:

Opleiding Biologie

Opleiding Farmacie

Opleiding Informatica

Opleiding Informatiekunde

Opleiding Natuur- en Sterrenkunde

Opleiding Scheikunde

Opleiding Wiskunde

Opleiding Wiskunde en Toepassingen