De faculteit Bètawetenschappen heeft als primaire taken de verzorging van academisch onderwijs en verrichten van onderzoek. De bedrijfsvoering faciliteert hierin.

Voor medewerkers is meer informatie en contactinformatie te vinden op intranet.

Bestuurlijke ondersteuning

Het domein bestuurlijke ondersteuning werkt ter ondersteuning van het facultaire en departementale bestuur. Binnen het domein werken drie teams: de bestuurssecretarissen, de bestuurssecretariaten en het programmateam.

Communicatie

De afdeling Communicatie biedt expertise aan in onderwijsmarketing, in- & externe communicatie, online-communicatie en vormgeving.
> Contactinformatie pers en media

Finance & Control

Finance & Control organiseert op gestructureerde en transparante wijze de ondersteuning en de beheersing van het financiële proces binnen de Bètafaculteit. De afdeling bestaat uit Departementscontrollers en Projectcontrollers.

Huisvesting & Arbo

De dienst Huisvesting en Arbo is belast met de zorg voor goede arbeidsomstandigheden en voor goede huisvesting. Bèta Huisvesting & Arbo bestaat uit de afdeling Arbo, Milieu & Veiligheid en de afdeling Huisvesting.

Human Resources

De afdeling Human Resources biedt advisering en ondersteuning aan management en individuele medewerker op het gebied van personeel & organisatie.De afdeling bestaat uit advies en beheer.
> Huidige vacatures

ICT-Bèta

ICT-Bèta geeft specifieke ICT-ondersteuning van onderwijs, onderzoek, en de facultaire ondersteunende diensten. ICT-Bèta levert deze ondersteuning in aanvulling op en samenwerking met de directie ITS.

Instrumentatie

De afdelingen Engineering, Realisatie, service & onderhoud en Glasintrumentmakerij vormen de expertise van Instrumentatie.
> Instrumentatie

Onderwijs- en studentzaken

Onderwijs- en studentenzaken verzorgt de beleidsondersteuning van de Schools en alle praktische zaken rondom het onderwijs. Studenten en medewerkers kunnen bij Onderwijs- en Studentenzaken terecht voor onder andere roosters, studiepaden, studiegidsen, studieadvies, inschrijving voor vakken.
> Contactinformatie voor studenten

Onderzoek- en Valorisatiebeleid

De afdeling Onderzoek en Valorisatiebeleid ondersteunt en adviseert bestuur en onderzoekers in onderzoek en valorisatie. Het Research Support Office is onderdeel van dit domein.