Geef een Vriendenpas cadeau voor een jaar lang tuinplezier!

Kom je zelf al jaren met veel plezier in de Tuinen en wil je iemand anders laten meegenieten? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die dol is op planten en tuinen?
Dan hebben we het perfecte cadeau: een Vriendenpas voor de Botanische Tuinen Utrecht.

We maken met ingang van 2022 gebruik van duurzame passen die slechts eenmaal worden uitgegeven. Deze passen kunnen om veiligheidsredenen niet worden verzonden maar moeten eenmalig bij onze balie worden opgehaald met de toegezonden brief. Je kunt deze naar je eigen adres laten sturen of direct naar degene voor wie het cadeau is. Een cadeauvriendschap eindigt automatisch aan het einde van het jaar. Omdat er enige tijd overheen gaat tussen aanmelding en het verzenden van de brief, kun je bij ons ook een cadeaukaart aanvragen die je dan alvast aan de begunstigde kunt geven. Mail hiervoor naar vrienden.botanischetuinen@uu.nl.
Geef voor € 35,- (1 persoon) of 50,- (twee personen) iemand het hele jaar toegang tot een van de mooiste tuinen van Nederland!

Bij iedere nieuwe Vriendschapsbrief voegen wij een jaarfolder van de Tuinen toe en het meest recente nummer van het Vriendenblad.

Vul hier het formulier in voor een cadeauvriendschap

Meld je een cadeauvriendschap na 1 september aan, dan wordt de bijdrage januari van het daarop volgende jaar geïncasseerd. De Vriendschap geldt dan ook voor volgende jaar.