Serre

Serre Botanische Tuinen opstelling met tafels en stoelen

De Serre is een populaire locatie op het Utrecht Science Park. Deze veelzijdige ruimte in onze Tropische kassen wordt gebruikt voor recepties, borrels, familiedagen, heisessies, lunch, trainingen, lezingen en workshops. De ruimte heeft een botanisch karakter en beschikt over een aangrenzend, afgeschut privé-terras met gezellige loungezitjes. Je kunt de Serre bereiken vanaf de hoofdingang van de Kassen of, in overleg, buitenom vanaf de achteringang van de Tuinen (Harvardlaan 10) via het privé-terras.
 

Capaciteit

De ruimte staat standaard in caféopstelling voor 40 personen. Als een andere opstelling gewenst is, kan je dit zelf klaarzetten of met ons Office overleggen of dit geregeld kan worden. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Na afloop dien je de ruimte weer in standaardopstelling achter te laten.

De Serre heeft een afmeting van 11 x 12 meter, is 132 vierkante meter.

Optionele voorzieningen

  • Whiteboard
  • Flip-over
  • Verrijdbare LED-TV met HDMI-aansluiting
  • Kleine speaker met draadloze microfoon en bluetoothverbinding
  • Wi-Fi internet

Borrels

Tussen 16:30 en 19:00 uur kan je de ruimte huren tegen een apart borreltarief. Vraag voor de exacte mogelijkheden een offerte op via het aanvraagformulier.

Interesse?

Vul het aanvraagformulier in om de Serre aan te vragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail van ons reserveringsteam over de beschikbaarheid en huurtarieven.

Catering

Onze huiscateraar Botanica Catering verzorgt heerlijke koffie en thee, lekkernijen, lunch, borrel, een uitgebreid buffet of een BBQ. De ruimte is in de avond te huur vanaf minimaal 25 personen en niet zonder inzet van onze huiscateraar.  Rachel de Groot en Berry Dirven van Botanica Catering denken graag met je mee over de mogelijkheden voor je event en maken een persoonlijke offerte. Je kunt daarvoor, indien de Serre beschikbaar is, zelf contact met ze opnemen.