Tuincafé

Two people at the register of the Tuincafé

Het Tuincafé in het Entreegebouw van de Botanische Tuinen is geschikt voor recepties en borrels. Deze ruimte is te gebruiken vanaf 16:30 uur (na sluitingstijd van de Tuinen) en beschikt over een gezellige bar en zitjes.

Capaciteit

De ruimte staat standaard in een caféopstelling voor 35 personen. Het is niet mogelijk om van de standaardopstelling af te wijken. Bij mooi weer kun je ook het terras gebruiken.

Voorzieningen

  • Kleine speaker met draadloze microfoon en bluetoothverbinding (optioneel)
  • WiFi internet

Borrels

Tussen 16:30 en 19:00 uur kun je de ruimte huren voor het borreltarief. Vraag voor de exacte mogelijkheden een offerte op via het aanvraagformulier.

Beschikbaarheid

Het Tuincafé is alleen te huur buiten de openingstijden van de Tuinen: vanaf 16:30 uur. In de periode 30 november t/m 22 december 2023 is het op werkdagen mogelijk het Tuincafé ook al vóór 16:30 uur te huren.

Interesse

Vul het aanvraagformulier in om het Tuincafé aan te vragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail van ons reserveringsteam over de beschikbaarheid en huurtarieven.

Verhuurprijslijst 2023
Aanvraagformulier

Catering

Onze huiscateraar Botanica Catering verzorgt de borrel. De ruimte is enkel te huur met inzet van onze huiscateraar en voor minimaal 25 personen. Rachel de Groot en Berry Dirven van Botanica Catering denken graag met je mee over de mogelijkheden voor je event en maken een persoonlijke offerte. Je kunt daarvoor zelf contact met hen opnemen.

  • Wide overview of the Tuincafe with 25 visible seats.