Verhuur en catering

De Botanische Tuinen Universiteit Utrecht bieden een unieke locatie voor recepties, borrels, familiedagen, workshops, presentaties en vergaderingen. Wij verhuren drie binnenruimtes in onze Tropische kassen en daarbij in de warme maanden twee tenten buiten op ons evenementengrasveld 'Het kleine Gras'.

Interesse?

Heb je interesse in het huren van één of meerdere van onze ruimtes? Klik hieronder op de foto van de ruimte waar je meer over wenst te weten. Je kunt vervolgens het formulier invullen voor een aanvraag. De huurprijs wordt per dagdeel berekend. Op dit moment dient een ruimte minimaal drie weken (vijftien werkdagen) van tevoren te worden aangevraagd.

Huren tijdens de wintersluiting

Tot 1 december 2023 zijn onze ruimtes in het kassencomplex (de Serre, Wachendorffzaal en het Educatief Lab) nog dagelijks te huur. In verband met de wintersluiting van de Botanische Tuinen tussen 1 december en 1 maart is de beschikbaarheid in deze periode beperkt. Van 1 december t/m 22 december 2023 is het alleen mogelijk om op doordeweekse dagen onze ruimtes te huren, helaas dus niet in de weekenden. Van 23 december 2023 t/m 29 februari 2024 is het geheel niet mogelijk om ruimtes te huren. Vanaf 1 maart zijn de ruimtes in het kassencomplex weer dagelijks te huren.