Doneer een bankje aan de Botanische Tuinen

Bankje in Botanische Tuinen

Ben je op zoek naar een uniek, duurzaam, persoonlijk cadeau? Denk dan eens aan het doneren van een bankje aan onze Botanische Tuinen. Bijvoorbeeld bij een geboorte, jubileum, huwelijk of pensionering. Of ter nagedachtenis aan een dierbare overledene. Met de bijdrage van € 5.000,- schenk je niet alleen het bankje zélf, maar draag  je ook bij aan projecten rond natuureducatie en biodiversiteit in de Tuinen. En natuurlijk bevestigen we als dank voor je gift een mooi bordje aan het gedoneerde bankje.

Met een bankje realiseer je een persoonlijke en tastbare plek in onze Tuinen, ter nagedachtenis aan een dierbaar iemand of als herinnering aan een bijzondere gebeurtenis.

Geef meer dan alleen een bankje

Met de gift van € 5.000,- doneer je dus veel meer dan alleen het bankje zelf. De kosten voor het bankje en onderhoud bedragen ongeveer een kwart van de gift. Het resterende bedrag komt ten goede aan het Fonds Vrienden Botanische Tuinen. Dit fonds maakt projecten in de Tuinen mogelijk op het gebied van natuureducatie, biodiversiteit, wetenschapseducatie en cultuur.