Wachendorffzaal

Vergaderzaal Wachendorff Botanische Tuinen met theateropstelling en scherm en kasten langs de wanden

Een presentatie of lezing geven te midden van onze historische pharmaciecollectie? Dat kan in de Wachendorffzaal in de Tropische kassen. Deze locatie is uitermate geschikt voor presentaties of lezingen omdat de ruimte verduisterd kan worden. 

 

Capaciteit

Deze ruimte staat standaard opgesteld in theateropstelling voor 42 personen. Tafels kunnen eventueel aangevraagd worden bij het office (maximaal 4 grote verrijdbare tafels). Deze kan je zelf in de gewenste opstelling zetten. Na afloop dien je de ruimte weer in standaardopstelling achter te laten.

De Wachendorffzaal heeft een afmeting van 6 x 12,5 meter, is 75 vierkante meter.

Voorzieningen

  • Beamer
  • Projectiescherm 
  • Ingebouwde speakerset
  • Je kunt je eigen laptop aansluiten via de HDMI- of VGA-aansluiting of je kunt gebruik maken van de ingebouwde computer
  • Wi-Fi internet

Interesse?

Vul het aanvraagformulier in om de Wachendorffzaal aan te vragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail van ons reserveringsteam over de beschikbaarheid en huurtarieven.

Catering

Onze huiscateraar Botanica Catering verzorgt heerlijke koffie en thee, lekkernijen en lunch. De ruimte is in de avond enkel te huur met inzet van onze huiscateraar en voor minimaal 25 personen. Rachel de Groot en Berry Dirven van Botanica Catering denken graag met je mee over de mogelijkheden voor je event en maken een persoonlijke offerte. Je kunt daarvoor, indien de Wachendorffzaal beschikbaar is, zelf contact met ze opnemen.