Vriend worden

Jaardonaties

Vanaf  €15,- per (kalender)jaar bent u al Steunvriend. Als Steunvriend bent u betrokken bij het wel en wee van de Tuinen maar heeft u geen behoefte aan gratis toegang omdat u bijvoorbeeld al gratis de tuin in kunt of door omstandigheden de Tuinen niet kunt bezoeken. Wij houden u op de hoogte van het reilen en zeilen van de Tuinen en u kunt (tegen kostprijs indien van toepassing) meedoen aan speciale vriendenevenementen zoals een cursus Botanische tekenen of exclusieve rondleidingen. Wij nodigen u bovendien graag uit voor een jaarlijkse Vriendendag. Daarnaast kunt u tijdens het jaarlijkse Voorjaarsweekend 3 zakjes zaden van planten uit onze eigen tuin uitzoeken (uit 10 soorten, op is op).

Vanaf € 35,- per (kalender)jaar krijgt u daarnaast een persoonlijke Vriendenkaart die u gedurende openingstijden gratis toegang tot de tuin geeft (kinderen t/m 12 jaar hebben altijd gratis toegang). Wij houden u op de hoogte van het reilen en zeilen van de Tuinen en u kunt (tegen kostprijs indien van toepassing) meedoen aan speciale vriendenevenementen zoals een cursus Botanische tekenen of exclusieve rondleidingen. Wij nodigen u bovendien graag uit voor een jaarlijkse Vriendendag. Daarnaast kunt u tijdens het jaarlijkse Voorjaarsweekend 3 zakjes zaden van planten uit onze eigen tuin uitzoeken (uit 10 soorten, op is op).Vanaf € 50,- per (kalender)jaar krijgt u een Familievriendenkaart waarmee u gedurende de openingstijden met twee volwassenen gratis toegang heeft tot de tuin (kinderen t/m 12 jaar hebben altijd gratis toegang). N.B. dit noemen we voor het gemak een Familielidmaatschap, maar u kunt ook iemand anders dan uw partner meenemen als u de tuin bezoekt. Wij houden u op de hoogte van het reilen en zeilen van de Tuinen en u kunt (tegen kostprijs indien van toepassing) meedoen aan speciale vriendenevenementen zoals een cursus Botanische tekenen of exclusieve rondleidingen. Wij nodigen u bovendien graag uit voor een jaarlijkse Vriendendag. Daarnaast kunt u tijdens het jaarlijkse Voorjaarsweekend 3 zakjes zaden van planten uit onze eigen tuin uitzoeken (uit 10 soorten, op is op).

U kunt zich hier direct digitaal aanmelden.

N.B. Vergeet niet ook het hokje achter de eerste zin aan te klikken, anders kan het formulier niet worden verstuurd.

N.B. De Vriendenkaart loopt per kalenderjaar, dus van 1 januari tot 1 januari. Wilt u uw lidmaatschap opzeggen of wijzigen? Dat kunt u doen door de wijziging of opzegging uiterlijk 1 februari aan ons door te geven. Klik hier voor meer informatie over opzeggen of wijzigen.