Vriend worden


De incasso van je bijdrage vindt jaarlijks plaats in de tweede helft van januari.

Word je in de loop van het jaar Vriend, dan ontvang je zo snel mogelijk de brief met informatie over je pas en hoe je die kunt ophalen. Tot die tijd kun je gebruik maken van de bevestigingsmail die je ontvangt. De incasso wordt uitgevoerd aan het begin van de maand die volgt op je aanmelding.

Word je na 1 september Vriend, dan betaal je pas het volgende jaar.

Geef je hier op als Vriend

Vanaf € 35,- per (kalender)jaar ontvang je een Persoonlijke Vriendenpas die je gedurende openingstijden gratis toegang tot de tuin geeft (kinderen t/m 12 jaar hebben altijd gratis toegang). Wij houden je op de hoogte van het reilen en zeilen van de Tuinen en je kunt (tegen kostprijs indien van toepassing) meedoen aan speciale vriendenactiviteiten zoals een cursus Botanisch tekenen of exclusieve rondleidingen. Wij nodigen je bovendien graag uit voor een jaarlijkse Vriendendag. Daarnaast kun je tijdens het jaarlijkse Voorjaarsweekend 3 zakjes zaden van planten uit onze eigen tuin uitzoeken (uit 10 soorten, op is op). Ook krijg je korting op geselecteerde cursussen en workshops uit het reguliere aanbod (dit aanbod kan wisselen).

Vanaf € 50,- per (kalender)jaar krijg je een Persoonlijke Vriendenpas Plus waarmee je gedurende de openingstijden altijd met een introducé(e) gratis toegang hebt tot de tuin (kinderen t/m 12 jaar hebben altijd gratis toegang). Wij houden je op de hoogte van het reilen en zeilen van de Tuinen en je kunt (tegen kostprijs indien van toepassing) meedoen aan speciale vriendenactiviteiten zoals een cursus Botanisch tekenen of exclusieve rondleidingen. Ook voor vriendenactiviteiten mag je een introducé(e) meenemen. Wij nodigen je bovendien graag uit voor een jaarlijkse Vriendendag. Daarnaast kun je tijdens het jaarlijkse Voorjaarsweekend 3 zakjes zaden van planten uit onze eigen tuin uitzoeken (uit 10 soorten, op is op) en krijg je korting op geselecteerde cursussen en workshops uit het reguliere aanbod (dit aanbod kan wisselen).

Je kunt ook een Vriendenpas cadeau geven. Geef dat aan aan het begin van het formulier. Je kunt dan kiezen of je de cadeaupas naar je eigen adres of dat van de begunstigde laat sturen.

De Vriendenpas loopt per kalenderjaar, dus van 1 januari tot 1 januari. Je Vriendenpas ontvang je eenmalig en deze blijft geactiveerd zolang je Vriend bent. Als je opzegt, dan deactiveren we de Vriendenpas en zouden het op prijs stellen als je deze aan ons wilt retourneren.

Wil je je lidmaatschap opzeggen of wijzigen? Opzeggen kan tot 1 januari van het volgende jaar. Wijzigen van je Vriendschap kan het hele jaar door. Klik hier voor meer informatie over opzeggen of wijzigen.