Word Vriend

De biodiversiteit in de wereld neemt in razend tempo af. Als we niets doen verdwijnen er steeds meer plantensoorten. Daarom onderzoeken we in de Botanische Tuinen Utrecht de fascinerende wereld van planten en delen onze kennis met een breed publiek. Want alleen samen kunnen we het verlies van biodiversiteit in onze wereld tegengaan. Als Vriend van de Botanische Tuinen draag je bij aan belangrijke projecten rond natuureducatie en biodiversiteit in de Tuinen. Help ook mee! Vrienden hebben altijd gratis toegang. 

Word Vriend en steun de Tuinen

Als Vriend van de Botanische Tuinen ontvang je een Vriendenpas. Hiermee heb je gratis toegang tot de Tuinen. Er zijn twee soorten Vriendschappen:

  • Persoonlijke Vriend Plus | € 50,- per jaar | gratis toegang voor twee personen
  • Persoonlijke Vriend | € 35,- per jaar | gratis toegang voor een persoon

We organiseren ook activiteiten exclusief voor Vrienden en bij geselecteerde activiteiten in de Tuinen krijgen Vrienden korting of iets extra's.

Bekijk de Vriendenvoordelen

Geef een Vriendschap cadeau

Je kunt ook een Vriendschap aan iemand cadeau doen. De Vriendschap gaat in op het moment van afsluiten en loopt t/m het einde van het huidige kalenderjaar. Een Vriendschap die je cadeau doet wordt niet automatisch verlengd. Geef je ná 1 september een Vriendschap cadeau? Dan is je Vriendschap geldig tot 31 december van het vólgende jaar.

Geef een Vriendschap cadeau

Looptijd Vriendschap

Je Vriendschap gaat in op het moment dat je Vriend wordt en duurt tot het einde van het betreffende kalenderjaar. Daarna wordt je Vriendschap steeds op 31 december automatisch voor weer een kalenderjaar verlengd. Opzeggen kan t/m 31 december. Word je ná 1 september Vriend? Dan betaal je pas in januari en is je Vriendschap geldig tot 31 december van het vólgende jaar.