Word Vriend

Als Vriend van de Botanische Tuinen draag je bij aan belangrijke projecten rond natuureducatie en biodiversiteit in onze Tuinen. Onze Vrienden hebben ook altijd gratis toegang. Word vandaag nog Vriend en steun de Tuinen.

Word Vriend en steun de Tuinen

Als Vriend van de Botanische Tuinen ontvang je een Vriendenpas. Hiermee heb je gratis toegang tot de Tuinen. Er zijn twee soorten Vriendschappen:

  • Persoonlijke Vriend Plus | € 50,- per jaar | gratis toegang voor twee personen
  • Persoonlijke Vriend | € 35,- per jaar | gratis toegang voor een persoon

We organiseren ook activiteiten exclusief voor Vrienden en bij geselecteerde activiteiten in de Tuinen krijgen Vrienden korting of iets extra's.

Bekijk de Vriendenvoordelen

Geef een Vriendschap cadeau

Je kunt ook een Vriendschap aan iemand cadeau doen. De Vriendschap gaat in op het moment van afsluiten en loopt t/m het einde van het huidige kalenderjaar. Een Vriendschap die je cadeau doet wordt niet automatisch verlengd. Geef je ná 1 september een Vriendschap cadeau? Dan is je Vriendschap geldig tot 31 december van het vólgende jaar.

Geef een Vriendschap cadeau

Looptijd Vriendschap

Je Vriendschap gaat in op het moment dat je Vriend wordt en duurt tot het einde van het betreffende kalenderjaar. Daarna wordt je Vriendschap steeds op 31 december automatisch voor weer een kalenderjaar verlengd. Opzeggen kan t/m 31 december. Word je ná 1 september Vriend? Dan betaal je pas in januari en is je Vriendschap geldig tot 31 december van het vólgende jaar.