Educatief lab

Vergaderzaal Educatief lab in de Tropische kassen van de Botanische Tuinen met theateropstelling stoelen en scherm

Het Educatief lab bevindt zich in de Tropische kassen en is een zeer geschikte ruimte voor educatieve bijeenkomsten, workshops en trainingen.  


Capaciteit

De ruimte staat standaard in schoolopstelling. Er zijn 20 stoelen en 4 grote tafels beschikbaar, Ook zijn er nog 9 kleine klaptafels en 50 extra klapstoelen beschikbaar. Als een andere opstelling gewenst is, kun je dit zelf klaarzetten of met ons Office overleggen of dit geregeld kan worden. Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Na afloop dien je de ruimte weer in standaardopstelling achter te laten.

Het Educatief Lab heeft een afmeting van 6 x 20 meter, is 120 vierkante meter.

Voorzieningen

  • Lange vaste tafel langs één van de wanden
  • Wastafel met warm en koud water
  • Verrijdbare LED-TV met ingebouwde speaker voor het geven van een presentatie of het tonen van een video
  • Je kunt je eigen laptop aansluiten via de HDMI- of VGA-aansluiting of je kunt gebruik maken van de ingebouwde computer
  • Wi-Fi internet

Interesse?

Vul het aanvraagformulier in om het Educatief lab aan te vragen. Je ontvangt vervolgens een e-mail van ons reserveringsteam over de beschikbaarheid en huurtarieven.

Catering

Onze huiscateraar Botanica Catering verzorgt heerlijke koffie en thee, lekkernijen en lunch. De ruimte is in de avond enkel te huur met inzet van onze huiscateraar en voor minimaal 25 personen. Rachel de Groot en Berry Dirven van Botanica Catering denken graag met je mee over de mogelijkheden voor je event en maken een persoonlijke offerte. Je kunt daarvoor, indien het Educatief lab beschikbaar is, zelf contact met ze opnemen.