Activiteiten speciaal voor Vrienden

Voor onze Vrienden organiseren we elk jaar een aantal exclusieve activiteiten. Je ziet hieronder wat er in 2023 op het programma staat. Nog geen Vriend? Word dan vandaag nog Vriend en draag bij aan belangrijke projecten rond natuureducatie en biodiversiteit in de Botanische Tuinen.

Ik word Vriend
iemand tekent een blad na

16 mei 2023
Workshop botanisch aquarelleren

Wegens succes herhaald: deze workshop botanisch aquarelleren onder leiding van botanisch kunstenaars Marloes Vreeburg en Dick Smit. Tijdens deze workshop ga je samen met maximaal 19 andere cursisten zelf aan de slag. Je doorloopt het hele proces: van het kiezen van je plant tot schetsen en aquarelleren. En natuurlijk krijg je steeds tips en handvatten aangereikt.

Meer informatie en aanmelden
Edwin Pos vertelt over planten in Tropische kas

10 juni
Vriendenmiddag

Middag speciaal voor Vrienden met een lezing en een rondleiding. Deze activiteit is gratis voor alle Vrienden. Het precieze programma blijft nog even een verrassing. Noteer de datum alvast in je agenda. Vrienden ontvangen per e-mail een uitnodiging.

 

iemand tekent een blad na

9 oktober 2023
Workshop botanisch aquarelleren

Wegens succes herhaald: deze workshop botanisch aquarelleren onder leiding van botanisch kunstenaars Marloes Vreeburg. Tijdens deze workshop ga je samen met maximaal 9 andere cursisten zelf aan de slag. Je doorloopt het hele proces: van het kiezen van je plant tot schetsen en aquarelleren. En natuurlijk krijg je steeds tips en handvatten aangereikt. Noteer de datum alvast in je agenda. Link om aan te melden volgt. Vrienden van de Botanische Tuinen ontvangen ook per e-mail een uitnodiging.

Nog veel meer activiteiten

Natuurlijk is er nog veel meer moois te beleven in de Tuinen. In de agenda vind je een overzicht van alle activiteiten, cursussen, speurtochten voor kinderen en nog veel meer.

Naar de volledige agenda