Activiteiten speciaal voor Vrienden

Voor onze Vrienden organiseren we elk jaar een aantal exclusieve activiteiten. Je ziet hieronder wat er in 2023 op het programma staat. Nog geen Vriend? Word dan vandaag nog Vriend en draag bij aan belangrijke projecten rond natuureducatie en biodiversiteit in de Botanische Tuinen.

Ik word Vriend

Kerststukjes maken voor Vrienden (VOL)

19 december 2023
Kerststukjes maken

Een waardevolle traditie: het kerststukjes maken met de Vrienden Botanische Tuinen. Op 19 december is het weer zover. Van 10:30 uur tot 12:30 uur zijn onze Vrienden van harte welkom. Onder leiding van John Nieuwenhuis (oud-medewerker en vrijwilliger bij de Botanische Tuinen) ga je zelf een kerststukje maken. Wij zorgen voor het materiaal en koffie, thee en kerstbrood. Onze Vrienden hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen. Alle dertig beschikbare plekken zijn inmiddels vergeven. Wil je op de reservelijst voor als er iemand afzegt? Stuur dan een e-mail aan vrienden.botanischetuinen@uu.nl.

Nog veel meer activiteiten

Natuurlijk is er nog veel meer moois te beleven in de Tuinen. In de agenda vind je een overzicht van alle activiteiten, cursussen, speurtochten voor kinderen en nog veel meer.

Naar de volledige agenda