Tuincafé Botanica

Tuincafé Botanica

Tuincafé Botanica is als lunchen in het verre buitenland. Gevestigd in het entreegebouw van de Botanische Tuinen op het Utrecht Science Park, kijk je vanuit het zonnige terras uit op een van de grootste rotstuinen van Europa en het eeuwenoude Fort Hoofddijk. Omringd door de adembenemende botanische wildernis is Tuincafé Botanica misschien wel het best bewaarde geheim van Utrecht.

Lunch en lekkernijen

Geniet van heerlijke biologische broodjes en goudeerlijke koffie op het zonnige terras of laat je verrassen met onze soep en salade van de dag.

Reserveer een picknicktas

Of laat je lunch inpakken voor een picknick in de tuinen! Reserveer deze vegetarische picknicktas een dag vooraf via info@tuincafebotanica.nl.

Openingstijden

Het Tuincafé is van 1 maart tot 1 december elke dag geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Voor de lunch is de keuken geopend tussen 12.00 en 15.00 uur.

Reserveren

Het reserveren van een tafel is helaas niet mogelijk maar er zijn prachtige plekjes om te lunchen en voldoende picknicktafels door de hele tuin!
Als je met een groep gebruik wilt maken van de drankjes en lekkernijen, meld dat graag even van te voren en kunnen wij indien gewenst een ruimte voor je reserveren.

Meer informatie over Tuincafé Botanica op www.tuincafebotanica.nl

Winkel

Onze winkel in het Entreegebouw is de plek om je bezoek compleet te maken. Wij verkopen boeken, waaronder een aantal exclusieve titels, en tal van leuke souvenirs voor jong en oud. Je vindt bij ons ook bijzondere buitenplanten en (biologische) zaden om zelf aan de slag te gaan in je tuin. Let op, er zijn ook vaak hele leuke kortingsacties!

Grote boekenkast met boeken in Entreegebouw Botanische Tuinen met een stukje van de Entreebalie