Bezoek met school of BSO

Groepsbezoek scholen en naschoolse opvang

Ook groepen met kinderen via scholen en naschoolse opvang (BSO) zijn uiteraard van harte welkom. Kinderen dienen te allen tijde vergezeld te worden van een volwassen begeleider (minimaal 1 begeleider per 5 kinderen). De kinderen hebben gratis toegang, volwassen begeleiders betalen het groepstarief van € 7,- of kunnen een Museumkaart gebruiken voor gratis toegang. Meld je bezoek aan via het aanmeldformulier.

Ook voor groepen van het middelbaar onderwijs verzoeken wij je te zorgen voor voldoende begeleiding en informatie voorafgaande aan de excursie. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang en bij deze groepen betalen de begeleiders het kortingstarief van  € 7,-. Bij groepen met leerlingen ouder dan 12 jaar betalen de leerlingen € 3,50 en de volwassen begeleiders betalen het groepstarief van € 7,- of kunnen een Museumkaart gebruiken voor gratis toegang. Meld je bezoek aan via het aanmeldformulier.

Op dit moment werken we aan vernieuwing van het scholenprogramma en is geen standaard schoolprogramma beschikbaar. Je kunt natuurlijk altijd een eigen lesprogramma samenstellen.

Wij willen iedereen vragen respectvol met de Tuinen om te gaan.