Tuinwinkel & -café

In het entreegebouw van Fort Hoofddijk zijn een Tuinwinkel en een Tuincafé gevestigd. 

Tuinwinkel

In onze Tuinwinkel treft u een ruime keuze aan uiteenlopende (tuin)artikelen. Zo zijn er onder andere zaden & planten, een ruim en exclusief assortiment tuin- en plantenboeken en speciale kadootjes voor kinderen te krijgen.Wilt u van te voren even kijken wat we aan boeken op vooraad hebben? Dat kan. Onze boekenlijst is altijd actueel. NB. Boeken bestellen is niet mogelijk.
 

Museumwinkel
Verkoopbalie en tuincafe
Lekkere koffie in tuincafe Botanica

Tuincafé

Ons tuincafé Botanica is van 1 maart tot 1 december elke dag geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Van 1 april tot 1 september is het Tuincafé open tot 18.30 uur. U kunt dan niet meer de tuin in, maar wel gebruik maken van het terras.

Berry Dirven schenkt een heerlijk kopje koffie of thee en serveert daarnaast een topselectie aan gebak, broodjes én dagverse soep. Alle ingrediënten zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong. Als u met een groep komt, dan horen wij dat graag even van te voren en kunnen wij indien gewenst een aparte ruimte voor u reserveren (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Kijk op onze website voor de mogelijkheden voor een lunch of (zakelijke) bijeenkomst.