STUF 2017-2018
STUF 2017-2018. Vlnr: Nico Graat, Rozemijn Jansen, Christien van Campen en Jesse Wijlhuizen

Vragen over het aanvragen van een subsidie?

STUF behandelt alle subsidieaanvragen en staat voor je klaar wanneer je vragen hierover hebt. Zij heeft elke woensdagmiddag spreekuur tussen 15.00 en 17.00 uur. Je kunt langskomen in kamer 0.36 van het bestuursgebouw, Heidelberglaan 8 in Utrecht. Daarnaast is zij bereikbaar op dat tijdstip per telefoon via 030 253 96 28 en per mail via stuf@uu.nl. In de maand juli heeft de studentencommissie reces en is zij niet aanwezig.

De studentencommissie 2017-2018 bestaat uit: 

  • Rozemijn Jansen (psychologie, studievereniging U.P.V. Alcmaeon)
  • Christien van Campen (communicatie- en informatiewetenschappen, studievereniging Contact en studentenvereniging UMTC en BuddygoDutch)
  • Jesse Wijlhuizen (sociologie, studievereniging Usocia)
  • Nico Graat (muziekwetenschap, studievereniging Hucbald)

Het Yvoor Fonds

Het Universiteitsfonds beheert ook het Yvoor Fonds, een door voormalig collegevoorzitter Yvonne van Rooy opgericht Fonds op Naam met als doel de brede, internationale ontwikkeling van ambitieuze en talentvolle Utrechtse studenten te stimuleren. Het fonds stelt hiervoor aanmoedigingsbeurzen beschikbaar, waarmee studenten een kort studieverblijf in het buitenland kunnen realiseren, bijvoorbeeld als deelnemer aan een Summer School. Weten of je aanspraak kunt maken op dit fonds? Bekijk de criteria.

Steun ons werk, word Vriend!

Ons subsidiebudget is afkomstig van donaties van Vrienden: studenten, alumni (afgestudeerden) en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Donaties van Studentvrienden komen rechtstreeks ten goede aan de subsidiepot voor studenten. Door Vriend te worden van het Universiteitsfonds ondersteun je dus niet alleen ons werk maar ook je eigen studentenorganisatie. Meld je daarom nu aan als Vriend.