Jaarverslag van het Utrechts Universiteitsfonds

Jaarverslag 2020

Het was in veel opzichten een bijzonder en uitzonderlijk jaar: 2020. Het was het jaar waarin corona onze wereld veranderde. Waarin elkaar ontmoeten opeens niet meer vanzelfsprekend was. Waarin colleges veelal online plaatsvonden en waarin het studentenleven praktisch tot stilstand kwam. Het jaar van thuiswerken, online vergaderen en uitstel en vertraging van onderzoek.

In dit jaarverslag 2020 van het Utrechts Universiteitsfonds treft u persoonlijke verhalen, met een positieve insteek. Hoe mooi is het, dat prof. dr. Van der Maas vrijwel zijn hele nalatenschap bestemde aan ons fonds, zodat we honderden studenten kunnen helpen hun droom te realiseren? En mede dankzij de steun en giften van velen, komen onderzoekers Erik van Sebille en Stefanie Ypma steeds een stap dichterbij het leveren van een hele concrete bijdrage aan het opruimen van het plastic afval in oceanen wereldwijd. 

Klik op het jaarverslag hieronder om nog meer verhalen te lezen. Het magazine doorbladeren kan ook. Als u eerdere jaarverslagen wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.