Studentencommissie Utrechts Universiteitsfonds (STUF)

Voor en door studenten

Het Utrechts Universiteitsfonds stelt ongeveer 80.000 euro per jaar beschikbaar voor subsidies waarmee studenten aan onze universiteit gesteund worden. Dit is mogelijk gemaakt door alumni die een gift hebben gedaan aan het Utrechts Universiteitsfonds. Zowel studentenorganisaties als individuele studenten kunnen bij ons een subsidie aanvragen.

De hoogte van de garantiesubsidie is afhankelijk van de organisatie, professionaliteit, inhoud en impact van de activiteit of het evenement. De aanvragen worden iedere week bekeken en beoordeeld door de studentencommissie. Deze studentencommissie wisselt jaarlijks en zodra ze nieuwe mensen willen werven (meestal rond april) zal dit op hun social media en op de website geplaatst worden.

Buitenlandervaring?

Heb jij plannen om voor een kort (studie)verblijf naar het buitenland te gaan, bijvoorbeeld voor de deelname aan een Summer School, een stage of een conferentie, maar staan hier geen studiepunten tegenover? Als je hebt laten zien over voldoende talenten te beschikken en (bij voorkeur) lid bent van een studentengezelligheidsvereniging, kan je mogelijk een (reis)beurs aanvragen bij het Yvoor Fonds. Meer weten over het Yvoor Fonds en de aanvraagcriteria? Bekijk de webpagina.

Let op: indienen van een aanvraag kan nog tot uiterlijk 1 juni!

Ik wil een beurs aanvragen

Dit collegejaar (2022-2023) bestaat de commissie uit:

  • Rachel Hogewoning
  • Lotte van Winsen
  • Elena Rodriguez
  • Michael Reinders
  • Laura te Veldhuis
STUF 2022-2023 van links naar rechts: Laura te Veldhuis, Lotte van Winsen, Rachel Hogewoning, Michael Reinders en Elena Rodriguez

De studentencommissie heeft elke vrijdagmiddag spreekuur van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt dan bellen op het onderstaande telefoonnummer.

Vanaf 21 maart 2022 zijn de uitgangspunten van STUF als volgt:

  • Aanvraag termijn is 8 weken
  • Aanvragen worden besproken aan de hand van de gebruikelijke voorwaardes. Hierbij hoeft dus niet rekening te worden gehouden met het coronabeleid dat geldt op het moment van indienen. Echter, is het reëel dat corona in de toekomst nog steeds een rol speelt. Als STUF stellen wij ons niet verantwoordelijk voor gemaakte kosten wanneer een activiteit vanwege corona geen doorgang kan vinden.

Heb je nog vragen over een aanvraag of een afrekening, wil je sparren over de mogelijkheden of wil je ons gewoon leren kennen? Neem contact met ons op!

Contact

Kamer 0.36 in het Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, Utrecht

Telefoon: 030 – 253 96 28

E-mail: stuf@uu.nl

Organiseer een evenement met je vereniging in de Botanische Tuinen!

Wist je dat er een prachtige, groene oase voor de deur ligt? De Universiteit Utrecht heeft eigen Botanische Tuinen op de campus en als studievereniging kun je hier je eigen evenementen organiseren! Meer weten?

Over de Buitenhuiskamer