Studentencommissie Utrechts Universiteitsfonds (STUF)

Voor en door studenten

Het Utrechts Universiteitsfonds stelt ongeveer 80.000 euro per jaar beschikbaar voor subsidies waarmee studenten aan onze universiteit gesteund worden. Dit is mogelijk gemaakt door alumni die een gift hebben gedaan aan het Utrechts Universiteitsfonds. Zowel studentenorganisaties als individuele studenten kunnen bij ons een subsidie aanvragen.

De hoogte van de garantiesubsidie is afhankelijk van de organisatie, professionaliteit, inhoud en impact van de activiteit of het evenement. De aanvragen worden iedere week bekeken en beoordeeld door de studentencommissie. Deze studentencommissie wisselt jaarlijks en zodra ze nieuwe mensen willen werven (meestal rond april) zal dit op hun social media en op de website geplaatst worden.

Dit collegejaar (2020-2021) bestaat de commissie uit:

  • Leon Cronie (Bachelor Taal- en Cultuurstudies)
  • Jonas van Diepen (Bachelor Liberal Arts and Sciences)
  • Myrthe Keulemans (Bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap)
  • Giuliana Fernandes da Silva (Bachelor Utrecht Law College)
  • Pelle Bronkhorst (Bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap)
STUF 2020-2021
STUF 2020-2021 van links naar rechts: Jonas van Diepen, Pelle Bronkhorst, Giuliana Fernandes da Silva, Myrthe Keulemans & Leon Cronie.

De studentencommissie heeft elke woensdagmiddag spreekuur van 15.00 tot 18.00 uur. Je kunt dan bellen op het onderstaande telefoonnummer. De huidige maatregelen laten het helaas niet toe op locatie aanwezig te zijn en fysieke afspraken te maken. Alleen in de maand juli zijn we niet bereikbaar.

Heb je nog vragen over een aanvraag of een afrekening, wil je sparren over de mogelijkheden of wil je ons gewoon leren kennen? Neem contact met ons op!

Contact

Kamer 0.36 in het Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, Utrecht

Telefoon: 030 – 253 96 28

E-mail: stuf@uu.nl

Organiseer een evenement met je vereniging in de Botanische Tuinen!

Wist je dat er een prachtige, groene oase voor de deur ligt? De Universiteit Utrecht heeft een eigen botanische tuin op de campus en als studievereniging kun je hier je eigen evenementen organiseren! Meer weten? Kijk dan op:
https://www.uu.nl/botanischetuinen/onderwijs-en-onderzoek/studieverenigingen

Volg de studentencommissie op social media