Studentencommissie Utrechts Universiteitsfonds (STUF)

Het Utrechts Universiteitsfonds stelt ongeveer 80.000 euro per jaar beschikbaar voor subsidies waarmee studenten aan onze universiteit gesteund worden. Dit is mogelijk gemaakt door alumni die een gift hebben gedaan aan het Utrechts Universiteitsfonds. Zowel studentenorganisaties als individuele studenten kunnen bij ons een subsidie aanvragen.

Voor en door studenten

De hoogte van de garantiesubsidie is afhankelijk van de organisatie, professionaliteit, inhoud en impact van de activiteit of het evenement. De aanvragen worden iedere week bekeken en beoordeeld door de Studentencommissie. Deze Studentencommissie wisselt jaarlijks en zodra ze nieuwe mensen willen werven (meestal rond april) zal dit op hun social media en op de website geplaatst worden.

Studentencommissie 2023-2024

Dit collegejaar bestaat STUF uit:

  • Romy van den Driessche (zij/die)
  • Patrick Heuvelman (hij/hem)
  • Arend van Noort (hij/hem)
  • Micha van Voorst (die/hun)
  • Frank Woutersen (hij/hem)
De leden van de Studentencommissie Utrechts Universiteitsfonds (STUF) 2023-2024
STUF 2023-2024 van links naar rechts: Micha van Voorst, Frank Woutersen, Romy van den Driessche, Patrick Heuvelman en Arend van Noort

Contact

Heb je nog vragen over een aanvraag of een afrekening, wil je sparren over de mogelijkheden of wil je ons gewoon leren kennen? Neem contact met ons op!

STUF heeft elke vrijdag spreekuur van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt dan bellen op het onderstaande telefoonnummer. 

Bezoekadres: Kamer 0.36 in het Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, Utrecht
Telefoon: 030 – 253 96 28 (alleen op vrijdagen)
E-mail: stuf@uu.nl

Let op: op onderwijsvrije en sluitingsdagen van de Universiteit Utrecht (bijvoorbeeld tijdens de kerstvakantie of op Goede Vrijdag) zijn ook wij gesloten. Houd onze instagram in de gaten voor wijzigingen van onze bereikbaarheid.