Studentencommissie Utrechts Universiteitsfonds (STUF)

Voor en door studenten

Het Utrechts Universiteitsfonds stelt ongeveer 80.000 euro per jaar beschikbaar voor subsidies waarmee studenten aan onze universiteit gesteund worden. Dit is mogelijk gemaakt door alumni die een gift hebben gedaan aan het Utrechts Universiteitsfonds. Zowel studentenorganisaties als individuele studenten kunnen bij ons een subsidie aanvragen.

De hoogte van de garantiesubsidie is afhankelijk van de organisatie, professionaliteit, inhoud en impact van de activiteit of het evenement. De aanvragen worden iedere week bekeken en beoordeeld door de studentencommissie. Deze studentencommissie wisselt jaarlijks en zodra ze nieuwe mensen willen werven (meestal rond april) zal dit op hun social media en op de website geplaatst worden.

Buitenlandervaring?

Heb jij plannen om voor een kort (studie)verblijf naar het buitenland te gaan, bijvoorbeeld voor de deelname aan een Summer School, een stage of een conferentie, maar staan hier geen studiepunten tegenover? Als je hebt laten zien over voldoende talenten te beschikken en (bij voorkeur) lid bent van een studentengezelligheidsvereniging, kan je mogelijk een (reis)beurs aanvragen bij het Yvoor Fonds. Meer weten over het Yvoor Fonds? Ga dan naar https://www.uu.nl/organisatie/alumni/utrechts-universiteitsfonds/subsidies-voor-studenten/yvoor-fonds-beurzen-voor-studeren-in-het-buitenland

Let op: indienen van een aanvraag kan nog tot uiterlijk 1 juni!

Ik wil een beurs aanvragen

Dit collegejaar (2021-2022) bestaat de commissie uit:

Timo Ilbrink (Bachelor Taal- en Cultuurstudies)
Inge Rothuis (Bachelor Molecular Life Sciences)
Eduardo Hanst (Bachelor Sociale Geografie)
Bas van 't Hek (Bachlor Rechtsgeleerdheid)
Eva Aalten (Bachelor Biomedische Wetenschappen)

Groepsportret 5 leden studentencommissie Utrechts Universiteitsfonds
STUF 2021-2022 van links naar rechts en boven naar beneden: Bas van 't Hek, Eva Aalten, Eduardo Hanst; Timo Ilbrink en Inge Rothuis.

De studentencommissie heeft elke woensdagmiddag spreekuur van 15.00 tot 18.00 uur. Je kunt dan bellen op het onderstaande telefoonnummer. De huidige maatregelen laten het helaas niet toe op locatie aanwezig te zijn en fysieke afspraken te maken. Alleen in de maand juli zijn we niet bereikbaar.

Heb je nog vragen over een aanvraag of een afrekening, wil je sparren over de mogelijkheden of wil je ons gewoon leren kennen? Neem contact met ons op!

Contact

Kamer 0.36 in het Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, Utrecht

Telefoon: 030 – 253 96 28

E-mail: stuf@uu.nl

Organiseer een evenement met je vereniging in de Botanische Tuinen!

Wist je dat er een prachtige, groene oase voor de deur ligt? De Universiteit Utrecht heeft een eigen botanische tuin op de campus en als studievereniging kun je hier je eigen evenementen organiseren! Meer weten? Kijk dan op:
https://www.uu.nl/botanischetuinen/onderwijs-en-onderzoek/studieverenigingen

Volg de studentencommissie op social media