Studentencommissie Utrechts Universiteitsfonds (STUF)

Het Utrechts Universiteitsfonds stelt ongeveer 80.000 euro per jaar beschikbaar voor subsidies waarmee studenten aan onze universiteit gesteund worden. Dit is mogelijk gemaakt door alumni die een gift hebben gedaan aan het Utrechts Universiteitsfonds. Zowel studentenorganisaties als individuele studenten kunnen bij ons een subsidie aanvragen.

Voor en door studenten

De hoogte van de garantiesubsidie is afhankelijk van de organisatie, professionaliteit, inhoud en impact van de activiteit of het evenement. De aanvragen worden iedere week bekeken en beoordeeld door de Studentencommissie. Deze Studentencommissie wisselt jaarlijks en zodra ze nieuwe mensen willen werven (meestal rond april) zal dit op hun social media en op de website geplaatst worden.

Studentencommissie 2023-2024

Dit collegejaar bestaat STUF uit:

  • Romy van den Driessche (zij/die)
  • Patrick Heuvelman (hij/hem)
  • Arend van Noort (hij/hem)
  • Micha van Voorst (die/hun)
  • Frank Woutersen (hij/hem)

Vanaf 21 maart 2022 zijn de uitgangspunten voor het aanvragen van subsidie bij de Studentencommissie als volgt:

  • Aanvraagtermijn is 8 weken
  • Aanvragen worden besproken aan de hand van de gebruikelijke voorwaardes. Hierbij hoeft dus niet rekening te worden gehouden met het coronabeleid dat geldt op het moment van indienen. Echter, is het reëel dat corona in de toekomst nog steeds een rol speelt. Als STUF stellen wij ons niet verantwoordelijk voor gemaakte kosten wanneer een activiteit vanwege corona geen doorgang kan vinden.

Contact

Heb je nog vragen over een aanvraag of een afrekening, wil je sparren over de mogelijkheden of wil je ons gewoon leren kennen? Neem contact met ons op!

STUF heeft elke vrijdag spreekuur van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt dan bellen op het onderstaande telefoonnummer. 

Bezoekadres: Kamer 0.36 in het Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, Utrecht
Telefoon: 030 – 253 96 28 (alleen op vrijdagen)
E-mail: stuf@uu.nl