Studentencommissie Utrechts Universiteitsfonds (STUF)

Voor en door studenten

Het Utrechts Universiteitsfonds stelt ongeveer 80.000 euro per jaar beschikbaar voor subsidies. Hiermee worden de studenten aan onze universiteit gesteund. Dit bedrag is afkomstig van de Vrienden van het Utrechts Universiteitsfonds. Zowel studentenorganisaties als individuele studenten kunnen bij ons een subsidie aanvragen.

De hoogte van de garantiesubsidie is afhankelijk van de organisatie, professionaliteit, inhoud en impact van de activiteit of het evenement. De aanvragen worden iedere week bekeken en beoordeeld door de studentencommissie. Deze studentencommissie wisselt jaarlijks en zodra ze nieuwe mensen willen werven (meestal rond april) zal dit op hun social media en op de website geplaatst worden.

Dit collegejaar (2019-2020) bestaat de commissie uit:

  • Derek te Veldhuis (Master Bestuur en beleid)
  • Teuntje van der Horst (Bachelor Communicatie- en informatiewetenschappen)
  • Janneke Pruijsen (Master Sustainable Business and Innovation)
  • Leonie Schiphorst (Bachelor Onderwijswetenschappen)
STUF 2019-2020 van links naar rechts: Derek te Veldhuis, Teuntje van der Horst, Janneke Pruijsen & Leonie Schiphorst

De studentencommissie heeft elke woensdagmiddag spreekuur van 15.00 tot 18.00 uur. Je kunt dan bellen en/of langskomen in het Bestuursgebouw (Heidelberglaan 8, kamer 0.36). Alleen in de maand juli zijn we niet aanwezig.

Heb je nog vragen over een aanvraag of een afrekening, wil je sparren over de mogelijkheden of wil je ons gewoon leren kennen? Neem contact met ons op!

Contact

Kamer 0.36 in het Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, Utrecht

Telefoon: 030 – 253 96 28

E-mail: stuf@uu.nl

Organiseer een evenement met je vereniging in de Botanische Tuinen!

Wist je dat er een prachtige, groene oase voor de deur ligt? De Universiteit Utrecht heeft een eigen botanische tuin op de campus en als studievereniging kun je hier je eigen evenementen organiseren! Meer weten? Kijk dan op:
https://www.uu.nl/botanischetuinen/onderwijs-en-onderzoek/studieverenigingen

Volg de studentencommissie op social media