USC Scholarship Fund

Doel: steunen van ambitieuze leden van het Utrechtsch Studenten Corps (USC) in excellente studie- of onderzoeksprojecten in binnen- en buitenland door middel van studiebeurzen
Opgericht door: het USC

Bijdragen aan dit fonds? Dat kan bijvoorbeeld door een eenmalige gift over te maken of door periodiek te schenken. Of klik op de doneerbutton om direct te doneren via Tikkie.

Informatie over hoe te doneren
Doneer direct via Tikkie

De USC Scholarship Foundation is opgericht in 2012 en verstrekt al vanaf het collegejaar 2012-2013 studiebeurzen aan leden van het USC. Per 2019 is het fonds ondergebracht bij het Utrechts Universiteitsfonds. Het fonds is een initiatief gefinancierd door Stichting Reünisten USC, donaties en sponsoren van het USC. Het fonds wil haar doelstelling bereiken door:

  • de mogelijkheden voor leden van het USC om zich te ontplooien verder te vergroten;
  • bij te dragen aan een ambitieus studieklimaat;
  • een brug te vormen tussen gemotiveerde leden, reünisten en het bedrijfsleven.

Wie komen in aanmerking voor een beurs?

Elk lid van het USC, van eerste- tot en met vijfdejaars, kan aanspraak maken op een beurs mits hij aan alle eisen voldoet en het project uiterlijk in het zesde jaar voltooit.

Steun het USC Scholarship Fund

Sinds 2020 is ons fonds ondergebracht bij het Utrechts Universiteitsfonds, Utrecht 1636. Hierdoor wordt het mogelijk om fiscaal aantrekkelijk te schenken vanaf € 500 per jaar, minimaal vijf jaar lang. Zie hiervoor ook de onderstaande links. Steun de USC Scholarship Foundation voor minimaal vijf jaar. U wordt daarmee vanzelf ook lid van exclusieve geefkreing Utrecht 1636. Natuurlijk kunt u ook een eenmalige gift doen. Mocht u vragen over hebben over doneren neem dan contact op met de assessor via assessor@usc.nl.