Subsidies voor alumni

Vraag subsidie aan voor alumniactiviteiten

Alumniverenigingen en studentenorganisaties die alumnibeleid voeren en die gelieerd zijn aan de Universiteit Utrecht kunnen bij het Utrechts Universiteitsfonds subsidie aanvragen voor hun eigen alumniactiviteiten. Activiteiten die voor subsidie in aanmerking komen zijn:

  • Activiteiten die betrekking hebben op de loopbaan van alumni en/of het vergroten van hun netwerk. Bijvoorbeeld coaching, trainingen of workshops op het gebied van professionele ontwikkeling.
  • Activiteiten die het contact tussen alumni en de universiteit, vereniging en/of studenten bevorderen. Denk hierbij aan mentorprogramma’s tussen alumni en studenten, inzet van alumni bij studievoorlichting etc.
  • Activiteiten voor alumni die passend zijn bij de vereniging. Bijvoorbeeld een inhoudelijke lezing door een studievereniging of een sportevenement door een studentensportvereniging (maar niet andersom).

Weten of jouw project in aanmerking komt voor subsidie of wil je een aanvraag indienen? Neem dan contact op met Caroline van de Beek (c.a.vandebeek@uu.nl) van het Utrechts Universiteitsfonds.

Aanvragen

Via de link onderaan deze pagina kun je subsidie voor een alumniactiviteit aanvragen. Lees eerst goed de spelregels hieronder voor het indienen van een aanvraag.